не още една Mk2
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще е готова ли бегуната за италианското в Плевен?
Най-вероятно не. Не бързам.
Тая тема съм я бил пропуснал!!! Наистина много свеж и интересен проект,с това G-40 в коша на МК-2 Поздравления за колата,и пускай още снимки и подробности за нея!
Очаквам скоро да пристигнат полуоски, карета, главини, шенкели, носачи от 3-ка заради апаратите от порш които ще има отпред и слабите полуоски на G40-то с които съм в момента.
Може да на върви, но поне малко от малко да спира

- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
a
Поздравления!!!
Но с тая кутия от 1,3
,писти,преследвания......,че той съединителя ще е аут още на старта ,да не говорим за кутията!
Но с тая кутия от 1,3

- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съмнявам се този съединител да се предаде при тия NM, а кутията да я счупя имам 3 резервни които все пасват, тъй че да се троши всичкото железо е мойто.
Незнам що се прокрадва няква манипулация тука че тая кола е кой знае колко мощна
да не е заради нарязания капак !?
Сега по-сериозно, ако този съединител изтърве ще поръчам SACHS Racing който е до 300NM. Мен също ме съмнява тая кутия, пък батките казват че дизелова от 1.4 по държи.
Незнам що се прокрадва няква манипулация тука че тая кола е кой знае колко мощна

Сега по-сериозно, ако този съединител изтърве ще поръчам SACHS Racing който е до 300NM. Мен също ме съмнява тая кутия, пък батките казват че дизелова от 1.4 по държи.
Последна промяна от wierdo на Сря 27 авг 2008 18:33, променено общо 1 път.