Проект Шкода Суперб 1.8Т AWT 2003

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Re: Проект Шкода Суперб 1.8Т AWT 2003

Мнениеот belqta » Сря 09 фев 2011 11:30

И аз от сумиста си изпатих в крайна сметка. Оставих я да и сменя верига и др неща, че се разтропа и тоя мизерник сменил частите със стари. Имахме разправия и вече знам, че или сам тия неща или никой. Не е истина какви са нашите форумни маистори. :Д
иначе за чипа нямам забележка. Но другото му е като на селски терикат. лъже на дребно

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Пет 11 фев 2011 8:08

belqta написа:И аз от сумиста си изпатих в крайна сметка. Оставих я да и сменя верига и др неща, че се разтропа и тоя мизерник сменил частите със стари. Имахме разправия и вече знам, че или сам тия неща или никой. Не е истина какви са нашите форумни маистори. :Д
иначе за чипа нямам забележка. Но другото му е като на селски терикат. лъже на дребно

с този Стефан сумиста и аз си имах земане даване и наистина е голямо муше...метнаме мн стабилно с едни части които струваха много пари и какви ли не глупости ми говореше се едно ходя по дърветата...иначе има дар слово човека немога даго отрека!

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 11 фев 2011 12:53

Не сте само вие двамцата изпатили от тоя бездарник!
Страшен лъжец и наглец е тоя помияр!
Ето за такива педалчета, дет си мислят, че са много в час с нещата и мамят хората, затова са форумите!
На мой колега му беше откачил някакъв бушон на ауди-то и ВАГ ком-а излиза, че трябва да се смени скъпа част- тя си е здрава, а лайнара е пребиване! :screwy

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Съб 12 фев 2011 8:25

sin orel C20XE написа:Не сте само вие двамцата изпатили от тоя бездарник!
Страшен лъжец и наглец е тоя помияр!
Ето за такива педалчета, дет си мислят, че са много в час с нещата и мамят хората, затова са форумите!
На мой колега му беше откачил някакъв бушон на ауди-то и ВАГ ком-а излиза, че трябва да се смени скъпа част- тя си е здрава, а лайнара е пребиване! :screwy

не много е в час даже мога дати кажа ное голям тарикат и докатосе усетиш си изгорял...

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Пет 18 фев 2011 8:44

Обаче като му стане топло на дупето се чуди от кое районно да му пазат дебелия гъз. Излага се пред полицайте и му се смеят. Голям ташак е :Д

Поне мен ме е запомнил с готино тоя балък жалак...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 19 фев 2011 22:27

Е нали се водеше, че е бияч mhihi

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Нед 20 фев 2011 12:05

Не иска да се сбие... Или не му беше по силите.Даже и съседите му не искаха да се закачат с нас :Д. Тия полицай(който той викна от софииско се оказаха и мои познати) му викат връщаи пари части всичко иначе той ще те съди за кражба ти него за саморазправа - кой е по зле :Д. Единия ми вика. Братовчед му ми е началник и трябва да го опазиме. Лайно е тоя ама шефа... Даи вика да мине тихо. Предпочете да ми върне парите и да подпиша ограничителна заповед, ако го приближа или му направа нещо пак да ме съди. Такъв бил реда а и от 2 районни му бяха дошли на помощ и за да си тръгнеме без визитация на РУП, ме помолиха "колегите" както той ги наричаше, да се подпишеме. Не е истина как реве тоя. А иначе има дар слово, чак ме е яд че не го записах. :dummy:

Последна промяна от belqta на Нед 20 фев 2011 12:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 20 фев 2011 12:12

:oops: Така се прави попринцип.. па и аз знам, че не те пита главата за трудните въпроси тебе.. Точно такова отношение е заслужавал.. !

Измекяри много..

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Нед 20 фев 2011 12:25

Заради тоя скапаняк се отказах от супърба, една такава ситуация може да ти отвори очите има ли смисал тука да си правиш кола. Единствено ЕКСТРИИМ, хеед, проспиид, дунев и др голями фирми са точни, но и 2-3 пъти по скъпи. Бил съм в тия сервизи и знам че там няма компромиси. Върна ми пари и части и я засилих на бартер веднага... Не мога да карам кола на която некав нещастник си е правил опити и да рискувам с 250км/ч живота си. Страх ме е. И понеже не мога като тебе Vizor да си права сам нещата и нямам толкова широки за про сервизите се отказах да се занимавам. Смятай... Живот и здраве следващата кола ще е направена заводско. НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА СУМИСТА... ЗАСЛУЖАВА ДА ФАЛИРА. КИНТА ДА НЕ ВИДИ ОТ ФОРУМНИ МАНИЯЦИ!!!

Потребителски аватар
belqta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belqta » Нед 20 фев 2011 12:28

малко офф

разпродавам частите от суперба...
генерация, спирачки, инжектори и др. ако има мераклия, ще се договориме. моля модераторите да не го трият, понеже имам вече 2 обяви за части, само като анонс е това. ще си пусна тема скоро. поздрави

Върни се в “Силов тунинг”