И аз от сумиста си изпатих в крайна сметка. Оставих я да и сменя верига и др неща, че се разтропа и тоя мизерник сменил частите със стари. Имахме разправия и вече знам, че или сам тия неща или никой. Не е истина какви са нашите форумни маистори. :Д
иначе за чипа нямам забележка. Но другото му е като на селски терикат. лъже на дребно
Проект Шкода Суперб 1.8Т AWT 2003
-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
Re: Проект Шкода Суперб 1.8Т AWT 2003
belqta написа:И аз от сумиста си изпатих в крайна сметка. Оставих я да и сменя верига и др неща, че се разтропа и тоя мизерник сменил частите със стари. Имахме разправия и вече знам, че или сам тия неща или никой. Не е истина какви са нашите форумни маистори. :Д
иначе за чипа нямам забележка. Но другото му е като на селски терикат. лъже на дребно
с този Стефан сумиста и аз си имах земане даване и наистина е голямо муше...метнаме мн стабилно с едни части които струваха много пари и какви ли не глупости ми говореше се едно ходя по дърветата...иначе има дар слово човека немога даго отрека!
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не сте само вие двамцата изпатили от тоя бездарник!
Страшен лъжец и наглец е тоя помияр!
Ето за такива педалчета, дет си мислят, че са много в час с нещата и мамят хората, затова са форумите!
На мой колега му беше откачил някакъв бушон на ауди-то и ВАГ ком-а излиза, че трябва да се смени скъпа част- тя си е здрава, а лайнара е пребиване!
Ето за такива педалчета, дет си мислят, че са много в час с нещата и мамят хората, затова са форумите!
На мой колега му беше откачил някакъв бушон на ауди-то и ВАГ ком-а излиза, че трябва да се смени скъпа част- тя си е здрава, а лайнара е пребиване!

-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
sin orel C20XE написа:Не сте само вие двамцата изпатили от тоя бездарник!
не много е в час даже мога дати кажа ное голям тарикат и докатосе усетиш си изгорял...
Обаче като му стане топло на дупето се чуди от кое районно да му пазат дебелия гъз. Излага се пред полицайте и му се смеят. Голям ташак е :Д
Поне мен ме е запомнил с готино тоя балък жалак...
Поне мен ме е запомнил с готино тоя балък жалак...
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е нали се водеше, че е бияч 

Не иска да се сбие... Или не му беше по силите.Даже и съседите му не искаха да се закачат с нас :Д. Тия полицай(който той викна от софииско се оказаха и мои познати) му викат връщаи пари части всичко иначе той ще те съди за кражба ти него за саморазправа - кой е по зле :Д. Единия ми вика. Братовчед му ми е началник и трябва да го опазиме. Лайно е тоя ама шефа... Даи вика да мине тихо. Предпочете да ми върне парите и да подпиша ограничителна заповед, ако го приближа или му направа нещо пак да ме съди. Такъв бил реда а и от 2 районни му бяха дошли на помощ и за да си тръгнеме без визитация на РУП, ме помолиха "колегите" както той ги наричаше, да се подпишеме. Не е истина как реве тоя. А иначе има дар слово, чак ме е яд че не го записах. 

Последна промяна от belqta на Нед 20 фев 2011 12:16, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:

Измекяри много..
Заради тоя скапаняк се отказах от супърба, една такава ситуация може да ти отвори очите има ли смисал тука да си правиш кола. Единствено ЕКСТРИИМ, хеед, проспиид, дунев и др голями фирми са точни, но и 2-3 пъти по скъпи. Бил съм в тия сервизи и знам че там няма компромиси. Върна ми пари и части и я засилих на бартер веднага... Не мога да карам кола на която некав нещастник си е правил опити и да рискувам с 250км/ч живота си. Страх ме е. И понеже не мога като тебе Vizor да си права сам нещата и нямам толкова широки за про сервизите се отказах да се занимавам. Смятай... Живот и здраве следващата кола ще е направена заводско. НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА СУМИСТА... ЗАСЛУЖАВА ДА ФАЛИРА. КИНТА ДА НЕ ВИДИ ОТ ФОРУМНИ МАНИЯЦИ!!!
малко офф
разпродавам частите от суперба...
генерация, спирачки, инжектори и др. ако има мераклия, ще се договориме. моля модераторите да не го трият, понеже имам вече 2 обяви за части, само като анонс е това. ще си пусна тема скоро. поздрави
разпродавам частите от суперба...
генерация, спирачки, инжектори и др. ако има мераклия, ще се договориме. моля модераторите да не го трият, понеже имам вече 2 обяви за части, само като анонс е това. ще си пусна тема скоро. поздрави