За същия Голф става въпрос,зелен с малко кофти фъншен вид за сега.
На Калояново не съм идвал все още,на последната сбирка мислех да дойда,но ми излезе работа в последния момент.
Колата не съм я мерил кви времена дава,но и това ще стане скоро
Снимки и клипчета също нямам и като ми остане малко време ще я нащракам.Попринцип имам само един клип който го направих навръщане от Сливен,но колата там беше с почти откачило се турбо и по-малък надув.Ускорение от 120 до 190 на пета скорост-http://www.youtube.com/watch?v=ULpnrS077SA
И понеже гледам че темата е преместена в раздел ТУНИНГ ще споделя какво съм правил по колата.
1.Турбо Гарет ГТ20 от МБ спринтер 312.Налягане в момента 1.35-1.4.По принцип беше настроена в началото на 1.6,но след три дена каране спадна по-горе написаното.
2.Интеркулер от 1.9 тди-стандарден,но мисля че вече й идва малък и в най-скоро време ще го сменя.
3.Исп.система е на фи60 като имам само крайно гърне от А6 2.5 тди
4.Помпата ми е Бош и й е увеличена дозата като на свободна оборотите са ми 1200.На помпата й е дадено предварение,но незнам колко,щот сам го правих на око
5.Скоростната кутия и съединитела са ми сток,като преди около 4500км си сложих пулен комплект Закс,но вече е за смяна.Скоростната кутия също трака малко,но аз така или иначе ще я сменям,щото в момента ми идва много къса./за 400м включвам 5 скорости и минавам с с терминална по километраж 150-155 в зависимост къв старт ще направя/
За сега това се сещам,като има промени ще ги споделя