VR6 Turbo
- tosho_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
vidolov написа:тошко а полуоските доколкото знам неиздържат...илиги смени?ковани бутала слага ли?иначе няма спор...по хубава троика несъм виждал....браво мн радва...
значи полуоските не издържат като загреят сликовете на пистата и започва едно чупене на карета и полуоски
спирачките са от вр6
със оригиналните бутала сим но ако прекалиш с налягането на 1.5 се чупят със сигорност
а скоростите съм със абф кутия но я подсилвам аз за да не се чупи иначе се чупи деференцияла

-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
aha...pr0st0 mie interesn0 za6toto dokolkoto znam tezi butala trudn0 6te izd1rjat na takova nalqgane za6toto nee nikak malko..nemoje6li da prepasne6 poluoski ot dr kola?za6toto tova nee mn mn rabota...da trqgne6 na gonka i dasi ostane6 tam!a kutiqta kak siq podsilval...?
Следващото мнение на латиница ще ти бъде изтрито!
mod edit: Li4o
Следващото мнение на латиница ще ти бъде изтрито!
mod edit: Li4o
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- leonardo_vd
- Контакти:
tosho_vr6 написа:leonardo_vd написа:Според мен една кутия с полуоските от 1.8т ще му паснат идеално.
имат разлика в полуоските
тези 288 не му се спира вече с тях можеби ще сложа от S 3
а синхо варианта ще е за по нататък защото трябва доста пари за тази работа а и ще се мине на тип куатро
Разлика може и да има, ама е поправима. Вервай ми щом в 1-ка съм набутал тази кутия няма начин да не стане и на ВР-а. Ама кутията наистина е в пъти по-добра от тази на шестака.
Има вариант да си ползваш твойте полуоски и карета, тогава пасва на 100%, вече за полуоските и каретата от 1.8т-то не съм сигурен, но знам че са малко по-дълги от тези на 2-ка и 3-ка. Също и шлица не знам дали е еднакъв. Но нищо не ти струва да провериш. Все пак тази кола е направена за каране и трябва да е надеждна.
Проблемът при него не е в кутията,проблем има с полуоските и каретата къса полуоски и чупи карета,кутията си му е здраваleonardo_vd написа:tosho_vr6 написа:leonardo_vd написа:Според мен една кутия с полуоските от 1.8т ще му паснат идеално.
имат разлика в полуоските
тези 288 не му се спира вече с тях можеби ще сложа от S 3
а синхо варианта ще е за по нататък защото трябва доста пари за тази работа а и ще се мине на тип куатро
Разлика може и да има, ама е поправима. Вервай ми щом в 1-ка съм набутал тази кутия няма начин да не стане и на ВР-а. Ама кутията наистина е в пъти по-добра от тази на шестака.
Има вариант да си ползваш твойте полуоски и карета, тогава пасва на 100%, вече за полуоските и каретата от 1.8т-то не съм сигурен, но знам че са малко по-дълги от тези на 2-ка и 3-ка. Също и шлица не знам дали е еднакъв. Но нищо не ти струва да провериш. Все пак тази кола е направена за каране и трябва да е надеждна.

- leonardo_vd
- Контакти: