да това е найстина ,на живо изглежда още по добре .остана ми само да свържа лампичките да се виждат уредите по тъмно иначе всичко е токgti написа:Съдейки по тази снимка май е приключил вече.

хубаво ама има отделение за касетки (сигурно е стар модел ) пък и си мсиля че това е за Г2 майLi4o написа:Вижте какво намерих в нета по темата:
въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясъкLi4o написа:landwarrior написа:.....
да това е найстина ,на живо изглежда още по добре .остана ми само да свържа лампичките да се виждат уредите по тъмно иначе всичко е ток
Не искам да ти давам акъл, но няма ли да е по-добре тенекията, на която си монтирал уредите, вместо лъскава да е някакъв тъмен мат...
landwarrior написа:........въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясък
Li4o написа:landwarrior написа:........въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясък
ми ако кажеш от каде да взема хубаво фолио ще го направя иначе аз гледах едни ама нема да ти обеснявам кви саgti написа:Според мен ако облепиш ламарината с имитация на карбоново,ще стане много добре и ще ти се връзва със топката на скоростния лост,гледам че и тя е имитация на карбон.
opipva4a написа:Домко
карбоново
3 цвята
около 6 лева към квадратен метър май беше
ми да волтметъра го засичах при един който правеше алтернатори -ся няма как да разбереш примерно 14.10 ли е или 14.45 ,но се виждат ясно стойностите и каква е работата на алтернатора преди да ходиш на майстор ,за маслото още не мога да кажа понеже не съм купил още датчиците-чакам един пич от форума да ги свали и ги слагамMK2 написа:вярно ли отчитат уредите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта