да това е найстина ,на живо изглежда още по добре .остана ми само да свържа лампичките да се виждат уредите по тъмно иначе всичко е токgti написа:Съдейки по тази снимка май е приключил вече.
Уреди от Ауди!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вижте какво намерих в нета по темата-за Голф2 е:

Последна промяна от Li4o на Вто 10 яну 2006 14:12, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
чч
хубаво ама има отделение за касетки (сигурно е стар модел ) пък и си мсиля че това е за Г2 майLi4o написа:Вижте какво намерих в нета по темата:
М/У другото за информация ,метала които съм използвал е от врата на хладилник
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясъкLi4o написа:landwarrior написа:.....
да това е найстина ,на живо изглежда още по добре .остана ми само да свържа лампичките да се виждат уредите по тъмно иначе всичко е ток
Не искам да ти давам акъл, но няма ли да е по-добре тенекията, на която си монтирал уредите, вместо лъскава да е някакъв тъмен мат...
П.П даже вече ме питаха кач пара съм дал за него и от каде
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:........въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясък
Прав си! Добре си се справил
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
Li4o написа:landwarrior написа:........въпрос на личен вкус така ми се връзва на скоростния лост в който има сиво пък и на живо има наистина готин матов блясък
мерси
П.П айде бе хора кажете дали мога да свържа трите + са на лампичките на уредите към един + на осветлението на задната запалка ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми ако кажеш от каде да взема хубаво фолио ще го направя иначе аз гледах едни ама нема да ти обеснявам кви саgti написа:Според мен ако облепиш ламарината с имитация на карбоново,ще стане много добре и ще ти се връзва със топката на скоростния лост,гледам че и тя е имитация на карбон.

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
opipva4a написа:Домко
карбоново
3 цвята
около 6 лева към квадратен метър май беше
bowdown утре ще отида ,м/у другото свързах осветлението -свети направо жестоко със червени светлодиоди -утре ще постна снимки
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми да волтметъра го засичах при един който правеше алтернатори -ся няма как да разбереш примерно 14.10 ли е или 14.45 ,но се виждат ясно стойностите и каква е работата на алтернатора преди да ходиш на майстор ,за маслото още не мога да кажа понеже не съм купил още датчиците-чакам един пич от форума да ги свали и ги слагамMK2 написа:вярно ли отчитат уредите?
Не можах да ги снимам днес