подмяна на компресор г60 с ЕАТОН?
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: подмяна на компресор г60 с ЕАТОН?
Слагат М62 и М65 ама надуват на 1бар макс. 1.5бар...
-
vidolov
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
колеги някои можели дами каже на колко надув стоково компресора на мерцедес цлк 2.3?мъчасе да намеря инфо ама нещо неуспявам...мерси предварително... 

- whity
- Автомобил: VW GOLF MK IV
- Двигател: ASV
Здравейте, и се извинявам 4е пи6а ама да не стават 200 теми, 4е така въпроса ми е 6те има ли положителен ефект ако се сложи G60 компресор на ABF. Демек 6те даде ли някви коне нагоре, каккъв 6те е резултата.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Има произведен ABF с G60 компресор разработка на VW Motorstort(208 коня),а колегата hose мисля че монтира на КR:

- alpine_j
- Автомобил: Golf Country
- Двигател:
whity написа:Здравейте, и се извинявам 4е пи6а ама да не стават 200 теми, 4е така въпроса ми е 6те има ли положителен ефект ако се сложи G60 компресор на ABF. Демек 6те даде ли някви коне нагоре, каккъв 6те е резултата.
Можеш да се допиташ до hose... Тези дни ще го мъмря да ме вози ... Ще имам ясна представа каква е разлигата м/у Г60 синхро и 16v с компресор.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ако си оправи компресора
Намерете му на момчето ротора за компресора щото неговия е счупен
За hose става дума 
Имам оста и единия капак здрави ако му върщат работа да звънне
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
на него му трябва му средната спирала ,има и други 16V G60 в форума освен на Hose 
- Edition 16V
- Автомобил:
- Двигател:
- Edition 16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
vidolov
- Двигател:
Edition 16V написа:това също става
http://www.bahnbrenner.com/vw_audi/prod ... it_Lysholm
цената е мн добра-2800$
!така да отговоря на колегата!естествено че има ефект като сложиш компресор на 16в!се пак това е допълнително нагнетяване на въздух но нее само до слагането на компресора...има още доста доработки които ще трябва да направиш!ако има пари,нерви и желание...ще стане!да намериш г60 компресор които дае читав...1 на 1000
!но проблема неми свърши до там!слагам радиатора и како да видя...компресора като по голям и радиатора невлиза на мястото си и от там и кулера....проблем....!но за секи проблем си има решение с няколко планки и с малко рязане с флекса се получи доста добре!в момента ралито е в разработка но още в разработката се усеща разликата в набирането м/у г60 и мерцедеския!понеже този компресор е с букса и явно компиутара на мерцедеса подава информация към компресора и се вклиучва чак на 1800 оборота но...и този проблем реших!свързах го с генератора с едно реленце и сега ми надува още от ниските!в момена си каркам без проблем!снимки ще направя малко по нататака защото имам довършителни неща които немисля да оставя така,а искам сичко дае испипано добре!като го разработя мисля да сменя шаибата с по малка щото оригиналната е доста малка,но ще трябва малко дасе поинтересувам щото турбо компресора е на принципа на климатичните компресори!като му подадеш ток и закопчава към шаибата на ремака и тогава свирва!виенето е доста голямо но намен така ми харесва и ше видя като го сваля за стругар дами направи новата шаиба да видим как даго измислим със закопчаването щото сие играчка... -
Downloadera
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пиши ми на Лс Имам пассат Г60 синхро 90та година не го карам ако те устройва продава се целия
Мисля че цената 2000лв е добра с пълен елл пакет е всиччки екстри без кожа и климатик 
Поздрави Утре ще видя какво поше на компресора
-
vidolov
- Двигател:
Downloadera написа:Колега пиши ми на Лс Имам пассат Г60 синхро 90та година не го карам ако те устройва продава се целияМисля че цената 2000лв е добра с пълен елл пакет е всиччки екстри без кожа и климатик
колега я постни едни снимки даго видим ттоя пасат...и състоянието му какво е...особенно на компресора!повечето колеги копуват колата заради компресора ако е добър!а сам сигурен,че на части ще извадиш мн повече пари-лично мнение!!

- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпросното корадо АБФ + Г60 срещу поло-то едно време ... когато още беше сток
http://www.vbox7.com/play:cfd7d543
http://www.vbox7.com/play:cfd7d543