заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
COSWORTH_16V
Автомобил:
Двигател:

Re: заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета

Мнениеот COSWORTH_16V » Нед 27 дек 2009 23:40

колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 28 дек 2009 0:26

BoJleH написа:
snickers_ написа:абе няма никви проблеми не трагва никаде колата по добре се даржи от колкото с кантар ако искате имам на 1ния ми голф сма го направил така да тестваме :) при мене това се компенсира от това че сам с 3кови спирачки обаче не сма си закачил рачната и докато обере луфта сприа с предните а като резнеш си спира сичко

Ти луд ли си бе??? Осъзнаваш ли, че може да убиеш някой с безумните си постове?? :dummy:

ти като си си свалил полото толкова мислиш ли че кантара ти не е отворил напълно не съм много сигурен при полтоо как е но голфа като го направиш наземе и кантара се 1 си е отворил напално щото тои се определя по положението на задния мост как е дали е натоварен или не е нтаоварена колата и ти като си я свалил я лажеш че е натоверан и си пуска всичко :)

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пон 28 дек 2009 9:20

COSWORTH_16V написа:колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред

Всъщност за целите които гониш е най-добре да се насочиш към заден мост от Пасат синхро като ползваш само моста без дифа и прочие. Моста е с дискови спирачки и ще е добър вариянт заради специфичните носачи. Стабилизиращата щанге е 18мм - 20мм и предполагам ще е достатъчна за лекото купе ако ли не то има и 25мм, но трябва да се поръча. Относно кантара на задния мост...едва ли ще правиш колата много ниска за рали-крос и затова може да си запазиш оригиналния или да ползваш рейсинг такъв за монтаж в купето.

РАСО

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пон 28 дек 2009 15:26

alpine написа:щом е за рали сложи му от голф рали :lol:

Аз това го предложих от начало още ама колегата май си помисли че си правя майтап :lol:
Друго си е с независимото :deal

COSWORTH_16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот COSWORTH_16V » Пон 28 дек 2009 16:30

благодаря за инфото само да попитам от пасат 2 синхро ли да тарся мост

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Пон 28 дек 2009 17:22

Аз оставам с впечатлението, че иде реч за Б3... :wink:

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 28 дек 2009 17:32

paco написа:
COSWORTH_16V написа:колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред

Всъщност за целите които гониш е най-добре да се насочиш към заден мост от Пасат синхро като ползваш само моста без дифа и прочие. Моста е с дискови спирачки и ще е добър вариянт заради специфичните носачи. Стабилизиращата щанге е 18мм - 20мм и предполагам ще е достатъчна за лекото купе ако ли не то има и 25мм, но трябва да се поръча. Относно кантара на задния мост...едва ли ще правиш колата много ниска за рали-крос и затова може да си запазиш оригиналния или да ползваш рейсинг такъв за монтаж в купето.

РАСО

e нали точно като е висока отзаде тоя регулатор се 1 не бачка и не пуска почти никва течност за отзаде

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пон 28 дек 2009 18:30

snickers_ написа:e нали точно като е висока отзаде тоя регулатор се 1 не бачка и не пуска почти никва течност за отзаде

Отзаде :lol: приятелю така или иначе ти трябва по-малко налягане :idea: От къде ти идват такива смели идей, че като махнеш кантара колата спира повече остава загадка за мен :roll: Единственото което увеличаваш е шанса да се завъртиш при кое да е спиране.

РАСО

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 28 дек 2009 18:45

като гледам хората от линка щом са го направаили, Така като им гледам купите не са малко, мисля че и те разбират малко повечко от нас, аз лично мисля, че по добре спира без кантар от колкото с кантар, а като ти тръгне пускаш спирачката и буквално веднага си си хванал траекторията. Не 1 е голфа в който сам се возил и съм виждал кък трагва задницата... преди предницата като почне да спира... а като го нарпавиш без кантар не трагва така както със кантара

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пон 28 дек 2009 19:27

Виж сега без да се обиждаш...когато разглеждаш чужди сайтове то поне си прави труда да го правиш както трябва. Ако се беше позагледал щеше да обърнеш внимание на еднамалка и съвсем "незначителна" подробност, че братушките ползват рейсинг клапан за разпределение на спирачно усилие ...ей го на
Изображение

РАСО

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 28 дек 2009 19:50

баце първо ,че там където съм дал линка колата не е същата и пичовете са го направили без тоя кран ма 150% и 2ро тоя кран ми прилича просто като сстоп рканче като драпна рачната и тя изпрати течност да не враща кам апарата,
И не мога да проумея как може да ме храните, че сам го махнал при положение че на практика, като колите ви са свалени с 60-80 мм и вашия кран е на макс отворен и релано с него или без него вие сте на същотото дереже прсото не го осъзнавате

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пон 28 дек 2009 20:00

snickers_ написа:баце първо ,че там където съм дал линка колата не е същата и пичовете са го направили без тоя кран ма 150% и 2ро тоя кран ми прилича просто като сстоп рканче като драпна рачната и тя изпрати течност да не враща кам апарата,
И не мога да проумея как може да ме храните че сам го махнал при положение че напрактика като колита ви са свален са с60-80 мм и вашия кран е на макс отворен и релано с него или без него вие сте на същотото дереже прсото не го осъзнавате

Пожелавам ти безсмъртие...ще ти е нужно и вземи прочети кое как се прави, че топлата вода отдавна е открита. Няма повече коментари или забележки към теб.

РАСО

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 28 дек 2009 20:51

В крайна сметка някой няма ли да даде идея на колегата да сложи по-меки пружини със съответните амортисьори отзад, за да не му подскача :?: :Mr Green Fun
П.П. Не си бутайте кантарите, защото няма да насмогнете на задни мостове :drinking: Друг е въпроса, че при по-голяма скорост някой може да умре. Има си професионални регулатори и хора, за които са предназначени те :wink:

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пон 28 дек 2009 22:09

Без да взимам страна в спора,ще ви кажа че всеки си има глава на раменете която му е дадена да мисли(не е за украса :Mr Green Fun ),ако там има "нишесте" и с кантар и без него ще се пребие! :idea:

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Вто 29 дек 2009 1:15

NovobranecGT написа::
П.П. Не си бутайте кантарите, защото няма да насмогнете на задни мостове :drinking: Друг е въпроса, че при по-голяма скорост някой може да умре. Има си професионални регулатори и хора, за които са предназначени те :wink:

Много точно казано!Стига вече глупости...

Върни се в “Силов тунинг”