заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: заден мост за рали на голф 2 1.8 115 кончета
колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BoJleH написа:snickers_ написа:абе няма никви проблеми не трагва никаде колата по добре се даржи от колкото с кантар ако искате имам на 1ния ми голф сма го направил така да тествамепри мене това се компенсира от това че сам с 3кови спирачки обаче не сма си закачил рачната и докато обере луфта сприа с предните а като резнеш си спира сичко
Ти луд ли си бе??? Осъзнаваш ли, че може да убиеш някой с безумните си постове??
ти като си си свалил полото толкова мислиш ли че кантара ти не е отворил напълно не съм много сигурен при полтоо как е но голфа като го направиш наземе и кантара се 1 си е отворил напално щото тои се определя по положението на задния мост как е дали е натоварен или не е нтаоварена колата и ти като си я свалил я лажеш че е натоверан и си пуска всичко

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
COSWORTH_16V написа:колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред
Всъщност за целите които гониш е най-добре да се насочиш към заден мост от Пасат синхро като ползваш само моста без дифа и прочие. Моста е с дискови спирачки и ще е добър вариянт заради специфичните носачи. Стабилизиращата щанге е 18мм - 20мм и предполагам ще е достатъчна за лекото купе ако ли не то има и 25мм, но трябва да се поръча. Относно кантара на задния мост...едва ли ще правиш колата много ниска за рали-крос и затова може да си запазиш оригиналния или да ползваш рейсинг такъв за монтаж в купето.
РАСО
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
alpine написа:щом е за рали сложи му от голф рали
Аз това го предложих от начало още ама колегата май си помисли че си правя майтап

Друго си е с независимото

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за инфото само да попитам от пасат 2 синхро ли да тарся мост
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Аз оставам с впечатлението, че иде реч за Б3... 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:COSWORTH_16V написа:колеги благодаря за съветите но за сега окачването ми е проблема утре ако остане време ще го снимам да ви покажа как стои отзад и отпред
Всъщност за целите които гониш е най-добре да се насочиш към заден мост от Пасат синхро като ползваш само моста без дифа и прочие. Моста е с дискови спирачки и ще е добър вариянт заради специфичните носачи. Стабилизиращата щанге е 18мм - 20мм и предполагам ще е достатъчна за лекото купе ако ли не то има и 25мм, но трябва да се поръча. Относно кантара на задния мост...едва ли ще правиш колата много ниска за рали-крос и затова може да си запазиш оригиналния или да ползваш рейсинг такъв за монтаж в купето.
РАСО
e нали точно като е висока отзаде тоя регулатор се 1 не бачка и не пуска почти никва течност за отзаде
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:e нали точно като е висока отзаде тоя регулатор се 1 не бачка и не пуска почти никва течност за отзаде
Отзаде

РАСО
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като гледам хората от линка щом са го направаили, Така като им гледам купите не са малко, мисля че и те разбират малко повечко от нас, аз лично мисля, че по добре спира без кантар от колкото с кантар, а като ти тръгне пускаш спирачката и буквално веднага си си хванал траекторията. Не 1 е голфа в който сам се возил и съм виждал кък трагва задницата... преди предницата като почне да спира... а като го нарпавиш без кантар не трагва така както със кантара
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж сега без да се обиждаш...когато разглеждаш чужди сайтове то поне си прави труда да го правиш както трябва. Ако се беше позагледал щеше да обърнеш внимание на еднамалка и съвсем "незначителна" подробност, че братушките ползват рейсинг клапан за разпределение на спирачно усилие ...ей го на

РАСО

РАСО
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баце първо ,че там където съм дал линка колата не е същата и пичовете са го направили без тоя кран ма 150% и 2ро тоя кран ми прилича просто като сстоп рканче като драпна рачната и тя изпрати течност да не враща кам апарата,
И не мога да проумея как може да ме храните, че сам го махнал при положение че на практика, като колите ви са свалени с 60-80 мм и вашия кран е на макс отворен и релано с него или без него вие сте на същотото дереже прсото не го осъзнавате
И не мога да проумея как може да ме храните, че сам го махнал при положение че на практика, като колите ви са свалени с 60-80 мм и вашия кран е на макс отворен и релано с него или без него вие сте на същотото дереже прсото не го осъзнавате
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:баце първо ,че там където съм дал линка колата не е същата и пичовете са го направили без тоя кран ма 150% и 2ро тоя кран ми прилича просто като сстоп рканче като драпна рачната и тя изпрати течност да не враща кам апарата,
И не мога да проумея как може да ме храните че сам го махнал при положение че напрактика като колита ви са свален са с60-80 мм и вашия кран е на макс отворен и релано с него или без него вие сте на същотото дереже прсото не го осъзнавате
Пожелавам ти безсмъртие...ще ти е нужно и вземи прочети кое как се прави, че топлата вода отдавна е открита. Няма повече коментари или забележки към теб.
РАСО
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка някой няма ли да даде идея на колегата да сложи по-меки пружини със съответните амортисьори отзад, за да не му подскача
П.П. Не си бутайте кантарите, защото няма да насмогнете на задни мостове
Друг е въпроса, че при по-голяма скорост някой може да умре. Има си професионални регулатори и хора, за които са предназначени те 

П.П. Не си бутайте кантарите, защото няма да насмогнете на задни мостове

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Без да взимам страна в спора,ще ви кажа че всеки си има глава на раменете която му е дадена да мисли(не е за украса
),ако там има "нишесте" и с кантар и без него ще се пребие! 

- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа::
П.П. Не си бутайте кантарите, защото няма да насмогнете на задни мостовеДруг е въпроса, че при по-голяма скорост някой може да умре. Има си професионални регулатори и хора, за които са предназначени те
Много точно казано!Стига вече глупости...