Sachko написа:Сега намерих един 46 мм вал ... утре ще го пробвам него !!!
бате кажи от какво е този вал и дали става????
Sachko написа:Сега намерих един 46 мм вал ... утре ще го пробвам него !!!
G2R32 написа:Между другото ако имаш някво инфо за мойта кола кажи!!!Силно ме интересува!!!10х
Sachko написа::evil: напално се от4аях от тая глава ... и по малкия вал не става ...
За мен извода е 4е от EZ мотора не става нищо ... исках да се избазикам с него преди да го сменя , но няма да стане .... требе си мотор
KILLER GTI написа:Sachko написа::evil: напално се от4аях от тая глава ... и по малкия вал не става ...
За мен извода е 4е от EZ мотора не става нищо ... исках да се избазикам с него преди да го сменя , но няма да стане .... требе си мотор
е кка да не става бе клега, обаче трябва да пилнеш леглата на повдигачите че да може вала да се завърти ама трбва да мериш разтояние м/у буталото и клапан, че иначе става салата!
Sachko написа:KILLER GTI написа:Sachko написа::evil: напално се от4аях от тая глава ... и по малкия вал не става ...
е кка да не става бе клега, обаче трябва да пилнеш леглата на повдигачите че да може вала да се завърти ама трбва да мериш разтояние м/у буталото и клапан, че иначе става салата!
ако беше само до пилването щеше да го пилна .... даже този по малкия 46 мм се варти , проблема е 4е самия вал на EZ-то седи по ниско (фиксиран е по ниско) и дори когато вала не е на гарбица пак даржи отворен клапананадявам се да ме разбереш за6то е куц мотора (по скоро главата)
Flatmo написа:Някой има ли инфо първите EZ-ти (преди 06.85г), които са с цилиндрични повдигачи пак ли са с "куцата" глава?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта