да се трие
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 2 112 кс
slaiko написа:ако е здрава инжекцията какви проблеми да очаквам и дано няма проблеми
Ако не е "барана" инжекцията ,ще се видиш във вървяща кола,дори колеги които са карали PB-инжекция,казват че EV-то върви една идея повече!
А иначе двигателя е здрав,като на всеки фолц! 
малко ме притеснява електрониката и наи вече датчиците за вода масло от алтернатора дали ще отчитат на моито табло
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
slaiko написа:малко ме притеснява електрониката и наи вече датчиците за вода масло от алтернатора дали ще отчитат на моито табло
Ти цял двигател мислиш да трансплантираш ,пък се притесняваш за някакви си датчици!
Значи или слагаш двойковото табло(с датчиците барабар),или си оставяш твоето табло с неговите си датчици!
Има колеги ,във форума кото са правили подобни трансплантаций,и ако се включат могат да ти дадат ценни съвети! Re: голф 2 112 кс
е камак ми падна от сърцето като го сменя ще сигурно ще търся помощ за датчиците защото момчетата кадето ще го сменят ги няма с електрото
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има 107 коня механична - RD код 
EV е мотора 112 кс сигурно е като го сложа ще пиша че предполагам ще има доработки от специалисти
- danielll
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще да не те притесняват никакви датчици, аз от 1.8 моно минах на 1.8 Дигифант(ел. инжекция) Слагай смело без притеснения
- brutalisimo
- Автомобил:
- Двигател:
Сагай смело на този тип мотори инжекциите са изключително здрави. аз сам сас ААД 2.0 8в и не сам имал проблем с инжекцията единствения недостатак е че ако се разбута е мн. капризна за настройка
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EV е с механичен инжекцион а доколкото написа колегата с такъв мотор разполага...
ще го слагам само чакам приятелчето да се освободи тия дни и го слагам но пак ми е чудно как ще се върже скоростомера и обортомера на EV-то неса ли механични в смисъл с жило
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Оборотомерът със сигурност не е с жило
, а колкото до скоростомерът, не се притеснявай. Обърни внимание на скоростната кутия на мк3 как се взима сигнал за километража, там е ключът към бараката.
, а колкото до скоростомерът, не се притеснявай. Обърни внимание на скоростната кутия на мк3 как се взима сигнал за километража, там е ключът към бараката.- Ovaltine
- Автомобил:
- Двигател:
аз да ти кажа че е възможно мотора ти да е GX 90 коня и пак доста си върви а за издръжливост е Номер 1 и механичната инжекция е добра и всичко единственното за което трябва да се притесняваш е помпата просто има голямо налягане и ако не се лъжа е на 6.1 бара и по принцип са скъпи аз дадох 300 лева за оригинална бош еми на тоя мотор тва му е кусура иначе няма грешка и за тези коне доста си върви бмв-та със ванус мотори по 150 коня се чудят какво става :Д