да се трие
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 2 112 кс
slaiko написа:ако е здрава инжекцията какви проблеми да очаквам и дано няма проблеми
Ако не е "барана" инжекцията ,ще се видиш във вървяща кола,дори колеги които са карали PB-инжекция,казват че EV-то върви една идея повече!

малко ме притеснява електрониката и наи вече датчиците за вода масло от алтернатора дали ще отчитат на моито табло
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
slaiko написа:малко ме притеснява електрониката и наи вече датчиците за вода масло от алтернатора дали ще отчитат на моито табло
Ти цял двигател мислиш да трансплантираш ,пък се притесняваш за някакви си датчици!

е камак ми падна от сърцето като го сменя ще сигурно ще търся помощ за датчиците защото момчетата кадето ще го сменят ги няма с електрото
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има 107 коня механична - RD код 

EV е мотора 112 кс сигурно е като го сложа ще пиша че предполагам ще има доработки от специалисти
- danielll
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще да не те притесняват никакви датчици, аз от 1.8 моно минах на 1.8 Дигифант(ел. инжекция) Слагай смело без притеснения
- brutalisimo
- Автомобил:
- Двигател:
Сагай смело на този тип мотори инжекциите са изключително здрави. аз сам сас ААД 2.0 8в и не сам имал проблем с инжекцията единствения недостатак е че ако се разбута е мн. капризна за настройка
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EV е с механичен инжекцион а доколкото написа колегата с такъв мотор разполага...
ще го слагам само чакам приятелчето да се освободи тия дни и го слагам но пак ми е чудно как ще се върже скоростомера и обортомера на EV-то неса ли механични в смисъл с жило
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Оборотомерът със сигурност не е с жило
, а колкото до скоростомерът, не се притеснявай. Обърни внимание на скоростната кутия на мк3 как се взима сигнал за километража, там е ключът към бараката.

- Ovaltine
- Автомобил:
- Двигател:
аз да ти кажа че е възможно мотора ти да е GX 90 коня и пак доста си върви а за издръжливост е Номер 1 и механичната инжекция е добра и всичко единственното за което трябва да се притесняваш е помпата просто има голямо налягане и ако не се лъжа е на 6.1 бара и по принцип са скъпи аз дадох 300 лева за оригинална бош еми на тоя мотор тва му е кусура иначе няма грешка и за тези коне доста си върви бмв-та със ванус мотори по 150 коня се чудят какво става :Д