did0ni написа:Съгласен съм , че трябва да се комбинира с още нещо за по-голям ефект, но има разлика от този на 1.6 пълната инжекция!
неуточних че моя е 1.6 пълна инжекция

did0ni написа:Съгласен съм , че трябва да се комбинира с още нещо за по-голям ефект, но има разлика от този на 1.6 пълната инжекция!
driver написа:Взимаш един мотор АБФ или ВР6 за 1000 - 1200 лв. и ти остават пари до 2500 за подобрения и ти гарантирам, че ще е доста по-добре от евентоално подобрен 1.6, защото тези коне на моторите които ти написах можеш да изкараш само с турбо от твоя 1.6. Там 2500 лв. със сигурност няма да ти стигнат.
Vento написа:А още по-лесно и евтино е да смениш колата, след отпадането на акциза - VR6 нов внос вече не е блян
driver написа:Vento написа:А още по-лесно и евтино е да смениш колата, след отпадането на акциза - VR6 нов внос вече не е блян
Ааа, тва е най-доброто!
IceHeart написа:driver написа:Vento написа:А още по-лесно и евтино е да смениш колата, след отпадането на акциза - VR6 нов внос вече не е блян
Ааа, тва е най-доброто!
Да така е, но след 2 седмици да не пусне тема, че иска да слага на колата Газов Инжекцион че много харчи. Затова колега преди да се хвърлиш във този филм провери в търсачката има доста теми, и колеги които са минали по този път! Разпитай ги никой няма да ти откаже съдействие,но според мен с тези 2500 лева неможеш да съживиш нищо в твоя двигател! Продай колата и си вземи по-мощна, ще ти излезе по евтино
Vento написа:Тогава моят съвет е да не влагаш много пари в търсене на мощност, защото на този двигател ще ти излезе много скъпо и неефективно всичко. По-добре си я нагласи на визия, поне да те кефи. За вървене от тоя мотор.... почти mission imposible! Дори и да я докараш до 150 коня, колко мислиш ще изкара на това натоварване?
NoShTeN написа:Vento написа:Тогава моят съвет е да не влагаш много пари в търсене на мощност, защото на този двигател ще ти излезе много скъпо и неефективно всичко. По-добре си я нагласи на визия, поне да те кефи. За вървене от тоя мотор.... почти mission imposible! Дори и да я докараш до 150 коня, колко мислиш ще изкара на това натоварване?
както казах не е задължително да е същия мотор, мога да сменя мотора, но не и колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта