Powerflex VS Полиуретан бг
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: Powerflex VS Полиуретан бг
ДА ама за голф 1 няма нищо
Или поне аз не намерих

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Bonrath и други фирми имат някои неща, но не е пълен кит за навсякъде.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Vento написа:Bonrath и други фирми имат някои неща, но не е пълен кит за навсякъде.
Некъв линк, че съм от мързеливите

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
superpro пробвай тогава
Цените са им доста добри, имат за доста модели автомобили (и продължават да се развиват..)

- Vento
И най-важното - продават ги в Хеед-91 (направо да беше дал линк!)
Където доскоро някой имаше интереси...
Ай стига вече с тая нескрита реклама, а?
А колко добри са цените им и какво имат за VW, оставям сами да разгадаете.

Ай стига вече с тая нескрита реклама, а?

А колко добри са цените им и какво имат за VW, оставям сами да разгадаете.

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто като взимате полиуретани се интересувайте от твърдоста според нуждите,за които ви трябва колата .
- ФЕРАРИСТ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:На сайта на българските пише че се прадлагат два вида твърдост 80-85% и 90-95% в зависимост от желанието на клиента понеделник ще напазаря за отпред и вторник ще мога да дам впечатления за бг тампоните
На тоя етап определяме твърдоста спрямо натоварването което изпитва тампона - масовата твърдост която се ползва по света е 80 по скалата на Шор, лилавите на ПФ са такива - следващата твърдост е 85, по натоварените тампони ги правим от 85 полиуретан....
те са име, ние още не сме......иначе и те и ние си взимаме суровия полиуретан от BASF.....rabotnika написа:Ок с какво бонрат и пауърфлекс са по добри от бг тампоните и изобщо каква е разликата между всички за да има и такава разлика в цената
kriso_g написа:Може би няма никаква разлика,но ние Българите сме свикнали да вярваме,че щом е бълграско е менте и за нищо не ставаа то всъщност цената му е такава само защото е нашо производство
![]()
Това е моето си мнение и не ангажирам никого с него
Правилно......
Vento написа:ДА, но дали някой в БГ може да ми направи всичко горе на снимката до 500лв.? Ако е така - аз съм по навит да си купя българското, отколкото немското. Но не вярвам, че може да стане.
Радвам се че ще го избереш......доколкото виждам 4 тампона за предни носачи на Голф2 н снимката от този сайт е 99 евро(без шипинга)......което е 195 лв, нашите са 90 лв, идват на другия ден, ако има проблем или гаранционно изискване се изпълнява веднага.....със сигурност цената на онова от снимката ще е по малко и от 400 лв, но няма как да го направим на мига, на тоя етап гледаме да покрием най проблемните места....всеки нов тампон отнема технологично време за първоначална направа, слагане на кола в този му вариант, каране известно време, сваляне и оглеждане, чак след това ако са нужни корекции или не се правят матрици за леене, и продукта може да се пусне......
Отговарям на всякакви въпроси, стига да ги има......
Последна промяна от ФЕРАРИСТ на Нед 13 фев 2011 18:48, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Ами нарочно не казах отначалото коя е фирмата за да не правя реклама. Аз файда от тая работа нямам. Просто коментирам, че са качество с ниска цена! Аз бих заложил на тях.
- Vento
Във всяко едно твое мнение прозира пристрастието ти, досадно е! Спри се просто. Изразявай си мненията, но престани все да дърпаш към Хеед-91! Има и други фирми на тая планета.
Хайде покажи ни какво имат за VW и колко е изгодно, като вече стана ясно за кого говориш. Щото аз един час се рових в сайта, отвратително неудобен е за разглеждане - намерих 2 полиуретана за VW.
Хайде покажи ни какво имат за VW и колко е изгодно, като вече стана ясно за кого говориш. Щото аз един час се рових в сайта, отвратително неудобен е за разглеждане - намерих 2 полиуретана за VW.
Колеги няма лошо да ни се рекламира нещо, ама този начин найстина е кофти.. Забелязъл съм го като тенденция още с регистрирането ми във форума. Ок, като искате да кажете нещо, кажете го, ама мъжката!
Ама не говоря само за Визор!
"Ние ползваме това и сме доволни! (точка)"
"Също така го продаваме това нещо и при желание ще дадем повече инфо на място" (точка)..
А това със изсипването на някаква марка от никъде също е много гадно.
"Марката "Пешовица" не е лоша!" и после ходи си я търси из нета и си бий главата в клавиатурата. Като знаете нещо повече, хвърлете малко светлина и на необразованите!
Ама не говоря само за Визор!
"Ние ползваме това и сме доволни! (точка)"
"Също така го продаваме това нещо и при желание ще дадем повече инфо на място" (точка)..
А това със изсипването на някаква марка от никъде също е много гадно.
"Марката "Пешовица" не е лоша!" и после ходи си я търси из нета и си бий главата в клавиатурата. Като знаете нещо повече, хвърлете малко светлина и на необразованите!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
http://www.superpro.eu.com/Catalogue/Pr ... spx?Prom=1
На 400км съм от Хеед и определено нямам нищо общо с тях. Покажи ми мненията на лично, да не цапаме темата, където изразявам пристрастия
ск. коментирах, че цената е доста по-ниска от на Пауърфлекса! Това е всичко!!
На 400км съм от Хеед и определено нямам нищо общо с тях. Покажи ми мненията на лично, да не цапаме темата, където изразявам пристрастия

ск. коментирах, че цената е доста по-ниска от на Пауърфлекса! Това е всичко!!
- Vento
Не ми показвай каталога на производителя, кажи ми какво има налично в Хеед и какво има в тяхния сайт. Отново се правиш на луд!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Ае ей ти си мноо лек обаче. Отиваш и проверяваш? Наличности ли искаш да ти кажа? Май пропусна да прочетеш, ЧЕ НЕ СЪМ ТАМ?! Отиваш питаш. Ако го нямат.. за 2 дена е при тебе! ДОставки всеки ден има. Като не си се обадил дори и да питаш НЯМА от къде да знаеш.. обади се утре от 8 бачкат. Боли ме шперца кво мислиш ти... аз реклама на никой не правя!
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чшш, избихте се за едни тампони бе
Аз си гледах за мене, няма комплекти на суперпро, нямат и тази българската фирма. Има на пауърфлекс.
Пък и човека обясни малко по-горе какво правят и как го правят, което поне на мен ми е достатъчно.
Аз лично бих си купил българските, защото нямам фетиш към марки, а и знам колко е трудно реализирането на подобно ново начинание и затова ги подкрепям.

Аз си гледах за мене, няма комплекти на суперпро, нямат и тази българската фирма. Има на пауърфлекс.
Пък и човека обясни малко по-горе какво правят и как го правят, което поне на мен ми е достатъчно.
Аз лично бих си купил българските, защото нямам фетиш към марки, а и знам колко е трудно реализирането на подобно ново начинание и затова ги подкрепям.

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Не можах да го разбера Вентото кво мрънка изобщо.. някой кат пуска тема "ТЕЯ УРЕДИ ДОБРИ ЛИ СА" и някой като му каже "ААааа.. не купи си ВДО" реклама на ВДО ли прави? Работника реклама на Ники Златков ли прави като пише за powerflex? Ай стига.. обаждаш се директно ако искаш у суперпро.. фирмата не е моя.. процент не взимам спокойно