Jetta vs. Golf
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hristian37 написа:... Сравнение съм правил 100 пати с един комшия с ПН и моя РФ - еднакви с 4 врати-моя беше по тежък защото беше с 4 фара![]()
![]()
и все го биех - ПН е с 4С скоростии мисля ама не съм сигурен- по икономичен е от РФ и ЕЗ - но осезаемо и по малко върви.
4S и 4T са с еднакви предавателни числа - различни са дифовете - 4S са с по-бръз диференциал!!!
Един път ти казах - това, че си бил един PN не означава, че ще биеш всички от този модел

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Li4o написа:hristian37 написа:... Сравнение съм правил 100 пати с един комшия с ПН и моя РФ - еднакви с 4 врати-моя беше по тежък защото беше с 4 фара![]()
![]()
и все го биех - ПН е с 4С скоростии мисля ама не съм сигурен- по икономичен е от РФ и ЕЗ - но осезаемо и по малко върви.
4S и 4T са с еднакви предавателни числа - различни са дифовете - 4S са с по-бръз диференциал!!!
Един път ти казах - това, че си бил един PN не означава, че ще биеш всички от този модел
Ами аз мисля обратното - ако си с по бърз диференциал би трябвало с 3000об на пета да си 130-140, а ти беше пуснал тема 4е си с 110- сигурно диференциала ти е с 1-2 зъба пове4е от на 4Т и затова скоростите са ти по къси от 4Т-но може и да бъркам

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега какво общо има това с 3000например с колко сиhristian37 написа:Li4o написа:hristian37 написа:... Сравнение съм правил 100 пати с един комшия с ПН и моя РФ - еднакви с 4 врати-моя беше по тежък защото беше с 4 фара![]()
![]()
Ами аз мисля обратното - ако си с по бърз диференциал би трябвало с 3000об на пета да си 130-140, а ти беше пуснал тема 4е си с 110- сигурно диференциала ти е с 1-2 зъба пове4е от на 4Т и затова скоростите са ти по къси от 4Т-но може и да бъркам![]()
![]()

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tibi.b написа:.... С по-дълги скорости по-голям top speed за сметка на ускорение![]()
![]()
И тук има частни случаи, защото отделните предавки играят роля на мултипликатор на въртящия момент и ако е слабо двигатлчето може да покаже по-висока макс. скорост с по-къси скорости, защото с по-дълги такива няма да има достатъчно мощност или с други думи ще му трябват обороти....