angel.1 написа:Първо благодаря на Li4o ,че ми помогна и метна темата в форума.Благодарности и на човека с лаптопа,май се подвизава в този форум под името Niki 7878-това в кръга на шегата познаваме се добре и му благодаря че си загуби с проблемите по кабеляците два дни.За момента карам колата на газ защото след два дни каране на бензин и една хлабава "маса" компютъра изпуши.Та на въпроса върви ли и усещат ли се тези 22 "коня" отгоре/дори мисля че са малко повече след едни "тайни" подобрения/смея да твърдя,че сега колата върви на газ повече отколкото преди това на бензин,съдя по това че в момента при смяна от 2-ра на 3-та предавка гумите/а те са 15-ки/ почти винаги се "обаждат" ,преди това много трудно го постигах дори на бенц , а на газ бе невъзможно.Отделно от това при ускорение на 4 -та или 3-та предавка когато двигателя навлезе в обороти на 3500 започва леко да пощурява и не мирясва почти до "прекъсвач" , а преди с "моното" след 5800-6000 оборота започваше да умира.Цялата присадка като измерение в цифри е около 500лева.
Колега аз имам един компютър за ПБ лежи някъде в гаража ако искаш мога да ти го дам на символичната цена от 50 лв.Ако си заинтересован пиши ми лично съобщение да го намеря и да ти го дам