спортна генерация
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
без форсаж на 2-ра пили гуми между 3000-7000об. .... само като натиснеш газ до дупка
Последна промяна от боби на Пон 22 дек 2008 17:02, променено общо 1 път.
..........................За спортни ауспуси звъннете в сервиза ни в Павлово - 955 04 02 / 955 02 06...... така ми казаха.VR5 написа:. утре съм на сервиз -- правели спортни генерации и там ще е най лесно . само дано не решат да ми резнат и главата /
Колега къде е тоя сервиз и какво горе долу ще струва удоволствието.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ехе колега ти какво ни направи на 2ра от 3000-7000об/мин с 2Е мотор да пали гумибоби написа:значи колектора е от Белгия и излиза към 450-500 зависи как ще дойде до бг. ако си го вземеш от там като мене излиза 400лв. пише че качва 10% мощтност но само от него не ми се вярва. в сервиза ми излезе 160лв. --- проходно средно + тръба алумин. и мойто старо суперспринт като диамеръра се запази понеже сега е към 140 коня а абф е на 50мм и е 150коня.... така каза майстора. сега колата незнам с колко но върви много добре и без форсаж на 2-ра пили гуми между 3000-7000об. .... само като натиснеш газ до дупка

знаех че така ще кажете. но си прав . прави го на влажен асфалт и спокойно влиза в 7000... колата е с чип.... но важното е че преди не го правеше 

Последна промяна от боби на Нед 10 дек 2006 22:35, променено общо 1 път.
angel.1 написа:Хе хе,сега си "почти" АБФ.Къде е тоя "майстор" да направи и моята "почти" КР?боби написа:...сега е към 140 коня а абф е на 50мм и е 150коня.... така каза майстора...
ПП Сори, ама трудно удържам на подобни приказки.
мале развали ми кефа. значи майстора каза пич какво си и правил и аз му казвам и той обобщи.. колата да е към 140/примерно/ няма смисъл да се смена генерацията с ф55 като много коли са по-мощтни и са на ф50 ... само ще се спъне. казах му че ще слагам вал пайпър на 268 и човека обясни че трябва да мине на дино за да се знае колко коня ще стане и каква ген. да направи// тя се прави накрая// и сега остави старата ген. ф50 само с проходно гърне и мойто старото но респонза е мн. добър и както пипнеш педала върти гуми а на мокро даже и на 2-ра
доволен ли си???
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
как хубаво сте ги сметнали конете
значи иска да кажеш че чип (някакъв), филтър, полирани смикатели, и колектор - ти е качил 25 коня
.. айде запиши си час на диното и като премериш да пуснеш графиките, така на сляпо или на хвърляне на боб недей да казваш предположения.
другия варянт е да се замериш с някой АБФ и с някой нормален 2Е и да видиш до кътде си стигнал

значи иска да кажеш че чип (някакъв), филтър, полирани смикатели, и колектор - ти е качил 25 коня

другия варянт е да се замериш с някой АБФ и с някой нормален 2Е и да видиш до кътде си стигнал

и ако съм обидил някой сори просто исках мение за генерацията и мерси на тези които ми помогнаха да се ориентирам. 

Последна промяна от боби на Пон 22 дек 2008 17:03, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
важното е, че има напредък във вървежа на колата, иначе за конете, едва ли майстори ауспухаджии могат да дадат точна оценка на това колко коня си станал (подобни майстори твърдяха, че турбото конверсия на атмосферен автомобил вдига максимум 25% от серийната мощност на колата или че мойта астра повече от 190 не може да вдигне, щото била на годинки
)
запиши си час на диното - 80 лева е, и после дай резултатите... тъкмо и ти ще видиш дали набитите пари имат реален резултат

запиши си час на диното - 80 лева е, и после дай резултатите... тъкмо и ти ще видиш дали набитите пари имат реален резултат