oHua написа:sin orel C20XE написа:Имам следното питане,лесна ли е трансформацията,ако се смени инжекцията и колекторите?
+всмукателния вал.

oHua написа:sin orel C20XE написа:Имам следното питане,лесна ли е трансформацията,ако се смени инжекцията и колекторите?
+всмукателния вал.
sin orel C20XE написа:Бях намерил един ПЛ,вървеше доста,но е гол като пушка,има само един мотор и тва,никакви екстри,така че ще почакам още,ако някой има оферта за читав КР да свирка,давам Калибрата или ще го платя!
oHua написа:sin orel C20XE написа:Бях намерил един ПЛ,вървеше доста,но е гол като пушка,има само един мотор и тва,никакви екстри,така че ще почакам още,ако някой има оферта за читав КР да свирка,давам Калибрата или ще го платя!
Баце,аз кат напрая моя ракета ще напрайм далаверата,ама замени калибрата за С-2-ка или 20в турбо 4-ка.![]()
![]()
nando 16v написа:Пичове до сега честно казано не съм виждал ПЛ да бие КР ама щом казвате значи е имало такива случаи
Освен ако КР-а нещо не е бил в ред естественно![]()
Даже в момента има един КР в Смолян който го бият обикновенните ГТИ-та ама него не го броим щото само ни срами
sin orel C20XE написа:nando 16v написа:Пичове до сега честно казано не съм виждал ПЛ да бие КР ама щом казвате значи е имало такива случаи
Даже в момента има един КР в Смолян който го бият обикновенните ГТИ-та ама него не го броим щото само ни срами
Нандо,абе да ти кажа не е един,ма айде,ако някой от вашия край е решил да се раздели с бегачката,свиркай!
Поздрави!
sin orel C20XE написа:nando 16v написа:Пичове до сега честно казано не съм виждал ПЛ да бие КР ама щом казвате значи е имало такива случаи
Нандо,абе да ти кажа не е един,ма айде,ако някой от вашия край е решил да се раздели с бегачката,свиркай!
Поздрави!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта