Евала, това е една от най-красиво направените генерации който съм виждал . А това че не си изрязал бронята да сложиш гърне тип селски тунинг от илиенци направо ме изпълва от всякаде. Поздравления
Евала, това е една от най-красиво направените генерации който съм виждал . А това че не си изрязал бронята да сложиш гърне тип селски тунинг от илиенци направо ме изпълва от всякаде. Поздравления
Интересна тема колега, аз съм с 1.9 TDI, BXE мотор на голф 5, като към момента съм с чип и панелен филтър K&N. Чудя се дали да сменям генерацията (карам със стоковата). Пиши като направиш описаните модификации и какви са ти впечатленията. А относно шума доста ли се увеличава, неприятно ли е при каране на магистрала ?
Да в интерес на истината на магистралата е шумничка над 3000оборота.Вече обмислям дали да сложа още едно гърне. Градското е много добре няма забележки зависи кое караш повече.Eто един хубавец като твоя http://www.extreme-tuning.bg/bg/project/VW-Golf-5-1.9TDI---Exhaust-system Ако ще и вдигаш конете още я смени но ти препоръчвам да си я поръчаш с две проходни гърнета да бъде по тиха на високите обороти. Поздрави
Малко да повдигна темата, понеже и аз съм с такъв пасат и мотор, но 4х4 седан и с две гърнета, simon9 би ли ми казал колко ти излезе като цена проекта ?
Можеш да им пишеш директно през контакт формата в сайта. На мен за голф 4 с крайно и едно резонаторно гърне на фи63 ми обявиха цена от 800лв и също така колата трябва да е при тях.