Golf mk2 16 V
Re: Golf mk2 16 V sokovete
колега ще обмислям варянти , за момента сериозно се замислям за блок от 9а и валове от АБФ
ами лека промяна в плана за засилването на голфа ето какво си взех

четири карбуратора от мотор Ямаха R-1 1100 кубика

четири карбуратора от мотор Ямаха R-1 1100 кубика
изпусквателния колектор 4-2-1 е на лице също и рапределителни валове от ABF

- time1987
- Автомобил:
- Двигател:
тоя колектор от ква кола е ? да си търсия и аз един такъв :Д
- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Този от АБФ,но е мн гаден защото е спескан при двуцевката ако взимате търсете от Юбилеен Абф там не е така сплескан ;)
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
А реално разлика във вървежа между двата няма.mario_lud. написа:Този от АБФ,но е мн гаден защото е спескан при двуцевката ако взимате търсете от Юбилеен Абф там не е така сплескан ;)
- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Ми можеби става много малко по рязак или така ми се е сторило

вчера времето ми позволи да си почовъркам по колата , махнах механичната инжекция и поставих карбураторите ,ето малко снимков материал

трябва естествено да им се направи настройка , но ще е малко по на там защото има още работи за доизкусуряване .Ето и видео как роботи
http://www.facebook.com/photo.php?v=102 ... =2&theater

трябва естествено да им се направи настройка , но ще е малко по на там защото има още работи за доизкусуряване .Ето и видео как роботи
http://www.facebook.com/photo.php?v=102 ... =2&theater
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Браво не се мотаете, да кажеш впечатления, като настройте. 
П.С: Удари му е една баня на тоя мотор не те ли дразни така.

П.С: Удари му е една баня на тоя мотор не те ли дразни така.
- GOLF 2 GTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
с каква помпа мислите да захранвате? знаете ли принцапат на работа на вакомните карбуратори ще имате голяма заигравка там според мен голяма роля играят тези два дебели маркуча които сега старчат принципно следят вакума между дроселите и филтъра ва кутията за това аз предпочитам дросели и мегаскуирт но да видим при вас как ще се развият нещата
успех
успех

като цяло не сме запознати ще се учи ме в процеса на работа , ще ползваме пулсираща помпа от печката на ЗАЗ но имам притеснение дали ще се връща излишния бензин през малките маркучета (мисля че това им е предназначението) .Като цяло с бензиновата помпата нещата не са ми никак ясни как трябва да се получат .
- vankoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Точно с заскова помпа мисля че е крайно неподходящо защото имат навика да спират и тръгват когато си искат.Мисля че с оригиналната помпа и рестриктор за да намлиш налягането на горивото което отива към карбураторите...Има достатъчно теми за карбуратори в този форум така че само трябва да потърсиш 

- GOLF 2 GTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
pifondar написа:като цяло не сме запознати ще се учи ме в процеса на работа , ще ползваме пулсираща помпа от печката на ЗАЗ но имам притеснение дали ще се връща излишния бензин през малките маркучета (мисля че това им е предназначението) .Като цяло с бензиновата помпата нещата не са ми никак ясни как трябва да се получат .
зазковата помпа е добър вариянт но незнам до колко е надежна предлагам схема за свързване както бих я направил аз купуваш си троиник 8мм и вкарваш двата бензинопровода които до сега са били налягане и обрато третият щуцер на троиника го свързваш към зазковата помпа карборатори с обратно гориво няма след като се напълнят чашките подплаваците се затварят и в този момент налягането се вдига и помпата спира щото е направена така ...... начинът за които споменава колегата с ристриктор не ти го препоръчвам има вероятност на празен ход да преливат а на пълно натоварване да не достига гориво
- Vankata_84
- Автомобил: Polo TDI 9N3
- Двигател: BMS 2008 DPF
Почти всички съвременни дизели имат помпи в резервоара. Тези помпи са 1:1 с бензиновите, но работят на 0,5 бара налягане. Ако ползваш такава помпа, и някъде сложиш обем(примерно голям горивен филтър) който да служи като "кондензатор" на налягането аз мисля че храненето на карбовете ще е супер
Обикновено имат сервизна информация с колко бара трябва да се хранят?