plamen03 написа:колко харчи вр6 2.8 мотор?
Добре,всичко е ок,ма какво общо има разход на ВР6 и тунинг?

plamen03 написа:колко харчи вр6 2.8 мотор?
oHua написа:Над 20 при цепене.Ся съм спрян от движение и не я цепя мнноо,и 20 кинта литват за 50км.nando 16v написа:oHua написа:Аз слагам лев,че бия ВР6 на разход.
Стига бе брато че колко ти гори колата
Lizard написа:Колега Иззо незнам какво се оплакваш. Но ако наиситна ти минава 31-32 мили за галон
това е около 8/100 л/км. Което тука някой колеги със 2.0 немога постигнат а ти със Вр6
nando 16v написа:oHua написа:Над 20 при цепене.Ся съм спрян от движение и не я цепя мнноо,и 20 кинта литват за 50км.nando 16v написа:oHua написа:Аз слагам лев,че бия ВР6 на разход.
Аааа тука има нещо не наред явно много ти е горивото
На мене КР-а на макс ми гори 14л
oHua написа:nando 16v написа:oHua написа:Над 20 при цепене.Ся съм спрян от движение и не я цепя мнноо,и 20 кинта литват за 50км.nando 16v написа:oHua написа:Аз слагам лев,че бия ВР6 на разход.
Квото ми даде това сложих.![]()
На място работи се едно съм с валовете.
И ся ма базикат,че пак съм ги сложил.
nando 16v написа:oHua написа:nando 16v написа:oHua написа:Над 20 при цепене.Ся съм спрян от движение и не я цепя мнноо,и 20 кинта литват за 50км.nando 16v написа:oHua написа:Аз слагам лев,че бия ВР6 на разход.
Квото ми даде това сложих.![]()
На място работи се едно съм с валовете.
И ся ма базикат,че пак съм ги сложил.
Е дай малко настройки намали горивото сложи си нормалните дюзи
Все пак и центровка е нужна
Stefan написа:oHua написа:Аз слагам лев,че бия ВР6 на разход.
Губиш, Чепеларската VR6-ца е доста по апетитна от твоя KR. Нащо момче най-редовно се изръсва по 700 - 800лв. за бензин на месец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта