WasteLand_TD написа:niikoo ti razlikata ot 145nm na ABS sreshtu 202nm na 1Z za nishto li ia niamash!?
sorry za lat. na linux stancia sym
При драг тази разлика в Нм не играе голяма роля.
Колега по заводски данни 1Z е по бавен от ABS.Хората са го написали и мисля че те повече разбират от нас затова няма смисъл да се оспорва,детско еWasteLand_TD написа:niikoo ti razlikata ot 145nm na ABS sreshtu 202nm na 1Z za nishto li ia niamash!?
sorry za lat. na linux stancia sym
sin orel C20XE написа:niki7878 написа:Golf 3 1.8 написа:Ако ти е читава колата и те е бил с толко сигурно има чип......Взимай един АБФ ходи му направи три рейса да му дойде акъла
Айде ела ми направи 3 рейса...... ама ако не са 3 ко прайм......![]()
![]()
Бе баш тоз голф ще ти напраи!
sin orel C20XE написа:niki7878 написа:Golf 3 1.8 написа:Ако ти е читава колата и те е бил с толко сигурно има чип......Взимай един АБФ ходи му направи три рейса да му дойде акъла
![]()
Ventoman написа:niki7878 написа:Golf 3 1.8 написа:Ако ти е читава колата и те е бил с толко сигурно има чип......Взимай един АБФ ходи му направи три рейса да му дойде акъла
![]()
И аз искам да се пробвам , на разтояние 3 рейса , ама ако си заложим колите
![]()
Golf 3 1.8 написа:Шшшшшшш, много превъзбуда бе алооооооо!!!!!На сток 1.9 тди 90кс колко ше му напрааа а?Една кола сигурно???Ники7878 ако искаш може да напрайме старт ма твоя е минал покрай 90 коня......Пак ше те изтупам де нема се плашиш![]()
![]()
А ако ме биеш ште черпа.......(въобще не знам ква ти е колата ,ами си говоря ей така на сляпо...)ВЕНТОМАН ква ти е колата???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта