Най-скорошните са ми:
BMW Z4 3.0i 230 коня
Audi A8 4.2i quattro 335 коня

РАЦИНГ - Кой какво е наказвал с колата си ?
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
radotom написа:Суууумати Лади и Москвичи... когато бях с Трабанта!![]()
![]()
![]()
Сега вече нямам комплекси
ооооо да ! и аз така бех ама със западни коли, много ми беше весело - като видят трабант и си мислят че спрял стои, а той къв старт има по светофарите не е истина

с голфа никой - вече не ми е толкова интересно а и к'во да се напъвам да го мъча горкия че и предпоставки за птп-та да създавам
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
biostrong написа:radotom написа:Суууумати Лади и Москвичи... когато бях с Трабанта!![]()
![]()
![]()
Сега вече нямам комплекси
ооооо да ! и аз така бех ама със западни коли, много ми беше весело - като видят трабант и си мислят че спрял стои, а той къв старт има по светофарите не е истинас повечко масълце че да уплътни
![]()
с голфа никой - вече не ми е толкова интересно а и к'во да се напъвам да го мъча горкия че и предпоставки за птп-та да създавам
момци а стига говорете врели некипели .... с повече масълце трабанта няма да оплътни нищо ... защото не може да се изчисти и да тръгне
много ми е интересно като се пънете на А8 примерно те дали знаят за това ? не мислите ли че е смешно

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
asentm написа:[... защото не може да се изчисти и да тръгне
много ми е интересно като се пънете на А8 примерно те дали знаят за това ? не мислите ли че е смешно
Старото Ауди А8 Куатро дето е 270коня пада на 400метра от сток Опел Астра без проблем

Същото такова дава времена на 400метра от рода на 16сек.
Просто автомобила е тежък, трансмисията е муден типтроник и е кватро, което също тежи и има големи загуби на мощност.
Който не е ходил на Божура да отиде и да види какви времена дават подобни големи автомобили, от рода на С500, Сл500 и т.н
Все пак важна е не само номиналната мощност а съотношението мощност / маса на автомобила т.н специфична мощност

На Козунак Голфа има по-голяма спец.мощност от Ауди А8 4.2 Кватро, било то и последното дето е 333коня

Който се е возил знае за какво става въпрос.
Пробвал съм няколко различни вида параходи и да ви кажа не вървят особено много, нищо че отзат има табелка 4.2 и мощността е +200коня.
wili98 написа:ооо и аз дръпнах една А8 3.2 със
1043 полото.. /бех свалил кулера за през зимата/
взе ми старта ма после кат го застигнах, чак го ударих.. толкоз по-бърз бях...

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:nando 16v написа:И че е куатро което също доста спъва
Спъва лие ти ме разтреля. Баце скоро с една А4 турбо куатро се развозвах и трябва да ти кажа, че няма такива стартове човек...гуми не се чуват ама като и дойде буста седалката ми припукваше
![]()
РАСО
Ей тука има жив пример колко спъва едно двойно задвижване http://zeperfs.com/duel384-745.htm

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
nando 16v написа:paco написа:nando 16v написа:И че е куатро което също доста спъва
Спъва лие ти ме разтреля. Баце скоро с една А4 турбо куатро се развозвах и трябва да ти кажа, че няма такива стартове човек...гуми не се чуват ама като и дойде буста седалката ми припукваше
![]()
РАСО
Ей тука има жив пример колко спъва едно двойно задвижване http://zeperfs.com/duel384-745.htm
Системата куаттро е съвсем друга бира.Нека не разводняваме темата.
Re: РАЦИНГ - Кой какво е наказвал с колата си ?
niikoo_1 написа:Така тема, в която да се хвалим какви коли сме наказвали:
Айде да почна аз със Голф 3 1.8моно:
1. Пежо 1.9турбо дизел 90коня
2. Рено 1.5Дци
3. Голф 3 1.8 90коня
4. Тойота ленд круйзер Д4Д
5. санг йонг рекстън 270ЦДИ
6. МЛ270 ЦДИ
7. 316/318
8. Венто 1.8
и още много ма са не мога да се сетя колата имаше дълга история (а пък от колко съм паднал стисъка е няколко пъти по дълаг)
9. Колата е падала с малко от ГТИ 115коня и А3 1.8 125коня.
С Голф 3 2.0 16V![]()
1. 320 купе 150коня (прясно прясно тая сутрин на цариградско от Експо центъра на долу)
2. 320 седан 150коя
3. Хонда Акорд 2.2 И ЦДТИ 140коня
4. Алфа 155 2.0 (снощи)
5. Разни дупета с нови автомобили от рода на Алфа 159 и т.н
6. Един селян с 524тд какво му причиних направо не истина, първо го пуснах кола отпред и после икарус и половина, беше качил няква мацка при него избесня,разтеглих го два пъти тамън
в стил "гавра с труп"
7. Любимата ми кола е Е36 вече
многооо дълъг списък с комплекси