LuIS написа:......
и един мармот сгъваше целофана.. с лапи..

Айде стига с тия фантасмагориии...

G3 сцепвам те бате.., само да додеш до София ще се пробваме... със 205/45/16 съм....

vladko_g40 написа:колега luis, нищо лично, но ако голфа наистина е бил тди мисля, че поне две дюзи трябва да са му извадени за да го дръпнеш![]()
п.п. сигурен ли си, че шофьора на четворката е настъпвал докрай
Spectre™ написа:G3 сцепвам те бате.., само да додеш до София ще се пробваме... със 205/45/16 съм....![]()
колега g3 доколкото аз мога да чета luis е написал golf 4 TDIG3 написа:vladko_g40 написа:колега luis, нищо лично, но ако голфа наистина е бил тди мисля, че поне две дюзи трябва да са му извадени за да го дръпнеш![]()
СДИ - ТДИ ли е ? защото ако е таков на 400 че му играем само на 2-раSpectre™ написа:G3 сцепвам те бате.., само да додеш до София ще се пробваме... със 205/45/16 съм....![]()
хахах по добре с жоро се скриите защото р13 70 ще монтирам, и тогава и пилени глави нема да си спасЪт
он и жороКН си мислеше че че ме омаа с 10 метра , ама дъртия хуй си стой на крата
JoroKN написа:и по каси скорости има , ''магарето'' зад волана
Spectre™ написа:LuIS написа:......
и един мармот сгъваше целофана.. с лапи..![]()
Айде стига с тия фантасмагориии...![]()
![]()
G3 сцепвам те бате.., само да додеш до София ще се пробваме... със 205/45/16 съм....![]()
G3 написа:vladko_g40 написа:колега luis, нищо лично, но ако голфа наистина е бил тди мисля, че поне две дюзи трябва да са му извадени за да го дръпнеш![]()
СДИ - ТДИ ли е ? защото ако е таков на 400 че му играем само на 2-раSpectre™ написа:G3 сцепвам те бате.., само да додеш до София ще се пробваме... със 205/45/16 съм....![]()
хахах по добре с жоро се скриите защото р13 70 ще монтирам, и тогава и пилени глави нема да си спасЪт
он и жороКН си мислеше че че ме омаа с 10 метра , ама дъртия хуй си стой на крата
JoroKN написа:G3 написа:vladko_g40 написа:колега luis, нищо лично, но ако голфа наистина е бил тди мисля, че поне две дюзи трябва да са му извадени за да го дръпнеш![]()
Олег а няма ли да кажеш 4е от зад нямаше почти нищо седалки и т.н . и без това си по лек и с допалнителното олекотяване става голяма разликата в КГ. не мислиш лииначе относно гумите и аз слагам 13' и няма проблем ще ги пробваме пак (в сабота на Божурище ако искаш)
maniak написа:Тоя драг дет го правите е бяхти забавата... карал съм EZ 4 години... и знам колко върви...
А на пича дето с ЕЗ гони TDI тата поклон!
на божура на 2-ри кръг баш си ме покани да ги пуснеме ама немах капка бензин да сменех да дам време от 13сек, но не това беше причината за да не ги дръпнемеJoroKN написа:ааа това за Кадетта никога не сам го казвал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта