баце, ще ти пусна някой ден една тема от опел форума да се сцепиш от смяхMasserati написа:Аз предлагам нова тема ABU vs ABD vs VR6 vs Kamaz

vladko_g40 написа:баце, ще ти пусна някой ден една тема от опел форума да се сцепиш от смяхMasserati написа:Аз предлагам нова тема ABU vs ABD vs VR6 vs Kamazв нея един пише как с вектра 1.6 моно е паднал от трамвай №9
сериозно - ще ти я пусна на лични тия дни да се посмееш
Ludia написа:kam_tod написа:Не се заяждам, бе колега, просто принципно е добре да се знае, че има и 16в Г60.
А за това, че в България едва ли има такъв, си много прав! Макар че, знае ли човек?![]()
На VW шампионата на оптиката излезе един МК2 КР, от който са произведени само 11 бройки в света. От тях две са тотализирани и са останали само 9, но 1 бройка е в България.
имаш ли снимки? или по-подробно инфо? какво е уникалното
kam_tod написа:Ludia написа:kam_tod написа:Не се заяждам, бе колега, просто принципно е добре да се знае, че има и 16в Г60.
А за това, че в България едва ли има такъв, си много прав! Макар че, знае ли човек?![]()
На VW шампионата на оптиката излезе един МК2 КР, от който са произведени само 11 бройки в света. От тях две са тотализирани и са останали само 9, но 1 бройка е в България.
имаш ли снимки? или по-подробно инфо? какво е уникалното
Снимки в раздел VW шампионат колкото щеш.
Инфото е от собственика, него цитирах.
'Уникално' е понятие, което всеки разбира по своему. Според мен голфа отвън е уникален с 2-3 забележки, отвътре също е уникален, ама по друг начин.Но това си е само мое мнение. Въпросния голф спечели оптичния тунинг след гласуване.
Masserati написа:vladko_g40 написа:баце, ще ти пусна някой ден една тема от опел форума да се сцепиш от смяхMasserati написа:Аз предлагам нова тема ABU vs ABD vs VR6 vs Kamazв нея един пише как с вектра 1.6 моно е паднал от трамвай №9
Нормално за ОПЕЛ(дано тва не го прочете жена ми)
![]()
![]()
sin orel C20XE написа:Masserati написа:vladko_g40 написа:баце, ще ти пусна някой ден една тема от опел форума да се сцепиш от смяхMasserati написа:Аз предлагам нова тема ABU vs ABD vs VR6 vs Kamazв нея един пише как с вектра 1.6 моно е паднал от трамвай №9
Нормално за ОПЕЛ(дано тва не го прочете жена ми)
![]()
![]()
Нещо не разбрах кое е нормално за Опел,да падат от трамвай,ми може,но поне не сме като всички собственици на "бързи" голфове да сънуваме кошмари от легендарния С20ХЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
sin orel C20XE написа:kaiser666 написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
Първо ходи си опрай праговете![]()
![]()
Абе жалък,я млъкни,къде се мешаш и ти с тоя дръгел 53-та,по-тихичко!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта