Голф3 1.9тди 1Z. с 4ип срешу Голф3 1.9тди 110кс.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Re: Голф3 1.9тди 1Z. с 4ип срешу Голф3 1.9тди 110кс.
Бахтиmarkonis написа:Цена 622лв

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Пироне оспами убавото тди с чипа на човека. как не те е срам - давах ти повер бокс да стане твойто резня ама ти - не ше скапемем маторя! еми е човека му върви ама не колкото афн
! па е дал 600+ кинта а ти за жълти стотинки щеше да го барнеш бокса. и аз се извинявам на колегата за коментара! харесва си колата!толкова!

- markonis
- Автомобил:
- Двигател:
Така е колегата си ме би,най много с 2-коли.Много вървят тия 110-ки техната кожа.след гонките по съвет на колегата си почистих дебитомер ли беше не помня след въздушния филтер се намира,много чернилка изкарах от там и малко насекоми.Та имам чувството,че след като махнах тази чернилка и аз като колегата сложа спортен филтер,сипа хубава нафта[да не ви казвам с каква нафта карам
],махна катализатора и горе долу посвикна да тръгвам с нея,може и да имам някакъв шанс.Сигурен съм,че колегата ще ми даде реванш.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Спортния филтър на дизела само противоречиви мнения чувам от сорта нищо не прави та до прецака ми дебитомера - така че тва го остави за на края.Виж чистенето на дебитомер и махане на катализатор колата ще си тръгне доволно,но да скаси двете дължини трудно.
P.S.Доста пъти съм писал че фирмите дето продават чипове конете за нищо ги нямат
Принципно колата като ти скочи с 15-20 коня и си карал на 90 после ще ти изглежда като самолет ,така че и тва не е малко за джаджа за 200-400 лева.
P.S.Доста пъти съм писал че фирмите дето продават чипове конете за нищо ги нямат

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Със сигурност след махане на катализатора и спортен панелен филтър колата ще се отпуши доста и тогава гонката ще е вече интересна.Не знам как е при дизелите но при бенза чипа и спортния филтър си вървят ръка за ръка и ако едно от двете го няма ефекта е почти нулев.Помня първото ми чипосване на голфа как бях доста разочарован от ефекта но след като сложих филтъра колата тръгна доста доволноmarkonis написа:Така е колегата си ме би,най много с 2-коли.Много вървят тия 110-ки техната кожа.след гонките по съвет на колегата си почистих дебитомер ли беше не помня след въздушния филтер се намира,много чернилка изкарах от там и малко насекоми.Та имам чувството,че след като махнах тази чернилка и аз като колегата сложа спортен филтер,сипа хубава нафта[да не ви казвам с каква нафта карам],махна катализатора и горе долу посвикна да тръгвам с нея,може и да имам някакъв шанс.Сигурен съм,че колегата ще ми даде реванш.

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Спортния филтър на дизела само противоречиви мнения чувам от сорта нищо не прави та до прецака ми дебитомера.
Конус е възможно да оказва някво влияние на дебиромера,най-вече ще одуши колата ако не е хубаво изолиран,но панелен филтър в кутията,редовно чистен и третиран с масло ,силно ме съмнява.

Аз разлика преди и след филтъра не усетих,просто е по-евтино и практично на всеки 5000 км да го пера, отколкото да давам пари за хартиен.
От махане на катализатор не виждам как гонката ще стане по интересна.

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ето че по малко по малко взе да се издавашgti написа:Rabbit_TDI написа:Спортния филтър на дизела само противоречиви мнения чувам от сорта нищо не прави та до прецака ми дебитомера.
Конус е възможно да оказва някво влияние на дебиромера,най-вече ще одуши колата ако не е хубаво изолиран,но панелен филтър в кутията,редовно чистен и третиран с масло ,силно ме съмнява.![]()
Аз разлика преди и след филтъра не усетих,просто е по-евтино и практично на всеки 5000 км да го пера, отколкото да давам пари за хартиен.
От махане на катализатор не виждам как гонката ще стане по интересна.За реванш няма грижи и който друг иска да се включи,важното е стартове да има.