имаш предвид триточковия колан,да това е нещо много хубаво!
А на някой такива седалки с триточково хващане съм виждал един допълнителен колан който е изнесен към задната част на колата и е хванат за най-горната част от седалката.Та мисалта ми е дали този колан е задължително да се сложи или може да минем и бес него!
Спортни седалки
- duff
- Автомобил: Seat Cordoba Coupe
- Двигател: AEE
hilqdarka написа:duff написа:iurimil написа:Потърси от морга Рекаро на GTI 3-ka или 4-ка(претапициране ако е нужно) и ще си 10 пъти по-доволен освен ако не държиш на точковите колани.
колеги някъде бях чел по форума че не пасват на шейните на 2-ката![]()
![]()
или не е истина
Тройковите седалки не пасват на шините на Голф 2 (разстоянието при Г3 е по-голямо) но могат да се преправят (един колега oт Хасково беше си сложил рекаро от Г3 на двойката http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e&CID=1391).
нека колегата да даде малко инфо как ги е преправил какво точно е направил и какво му е било нужно

П.С салона му е като на братовчед ми в ТДИ-тката (пълни душата)

- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
duff написа:hilqdarka написа:duff написа:iurimil написа:Потърси от морга Рекаро на GTI 3-ka или 4-ка(претапициране ако е нужно) и ще си 10 пъти по-доволен освен ако не държиш на точковите колани.
колеги някъде бях чел по форума че не пасват на шейните на 2-ката![]()
![]()
или не е истина
Тройковите седалки не пасват на шините на Голф 2 (разстоянието при Г3 е по-голямо) но могат да се преправят (един колега oт Хасково беше си сложил рекаро от Г3 на двойката http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... e&CID=1391).
нека колегата да даде малко инфо как ги е преправил какво точно е направил и какво му е било нужно![]()
![]()
П.С салона му е като на братовчед ми в ТДИ-тката (пълни душата)
преди месец го бях питал как го е направил, обясни ми много подробно, само дето аз няма да мога да го преразкажа така че правилно да ме разбереш най-добре го питай на Л.С.
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:На пръв поглед са добри тези седалки
и междо другото някои от моделите наистина са много добри не казвам всички но 80% са доста с добро качество сега друг е въпроса кои колко пари може да отдели за седалки но смятам че ако се зима нещо с желание и мерак си трябва хубава седалка и според мен спарко . момо и още доста квалитетни фирми са по доброто решение но не отхвърлям и варианта на топспиид защото имат добри продукти

Аз съм много доволен от тези, имах две и ги продадох. Български са и са супер удобни и си заслужават парите

Последна промяна от VR6 на Нед 23 дек 2007 0:26, променено общо 1 път.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Незнам ама на мен долнището ми мяза на такова от 3 гти, а относно седалките от 3 -ка на 2-ка аз взех една седалка от 3 ка свалих и тапицерията заедно с дунапрена и ги преместих на седалката на 2 ката пасва перфектно ще видя да снимам да ви покажа

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
kikata написа:...а колеги,относно триточкови или четириточкови колани могат ли да се ползват за обикновенни седалки или си трябват спортни седалки
То може да си сложиш такива и на жигулови седалки ако искаш

Въпроса е, че при недай си боже обръщане по таван ако нямаш ролбар просто тавана си ти смачква главата