Може ли компресор от G60 на GTI 8V?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
RS6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RS6 » Пон 28 яну 2008 10:57

Голф2 написа:Значи аз питам защото направих едно сравнене в двигатилите и ми се сториха еднакви и си мисля че проект "компресор" е по лесно изпълним и по ефтин от "турбо" проект. Вие как мислите колеги?

Не само е по-лесен, ами и ще ползваш стокови части, а не някакви адаптации, които ще имат нужда от доста настройки след това.
И аз мисля, че проект G60 е по-удачен, само да вземеш читаво компресорче. А подръжката му не е скъпа, ако се прави редовно.

Потребителски аватар
borislava
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borislava » Пон 28 яну 2008 23:10

RS6 написа:
Голф2 написа:Значи аз питам защото направих едно сравнене в двигатилите и ми се сториха еднакви и си мисля че проект "компресор" е по лесно изпълним и по ефтин от "турбо" проект. Вие как мислите колеги?

Не само е по-лесен, ами и ще ползваш стокови части, а не някакви адаптации, които ще имат нужда от доста настройки след това.
И аз мисля, че проект G60 е по-удачен, само да вземеш читаво компресорче. А подръжката му не е скъпа, ако се прави редовно.

Да,а и звука на компресора е..... :twisted: :x :twisted: :x

Потребителски аватар
SCIROCCO_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SCIROCCO_86 » Вто 29 яну 2008 0:42

Всичко е въпрос на пари и време, иначе за по евтин вариант е G60-то...

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Може ли компресор от G60 на GTI 8V?

Мнениеот kokobul » Нед 13 дек 2009 13:51

ако имах поло купувах веднага това .....без замисляне

http://cgi.ebay.de/Kompressorkit-Eaton- ... eile_Zubehör?hash=item2ea9a95278

Последна промяна от kokobul на Сря 16 яну 2013 18:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
golf II gti
Автомобил: Jetta GL
Двигател: RP

Re:

Мнениеот golf II gti » Нед 13 дек 2009 17:57

Колега еднакви са, но твоя е 10:1 степен на сгъстяване, а Г60 е 8:1.Ако искаш да ти държи повече мотора, трябва да го разредиш :да:

G60

Re: Re:

Мнениеот G60 » Нед 13 дек 2009 18:31

golf II gti написа:

Колега еднакви са, но твоя е 10:1 степен на сгъстяване, а Г60 е 8:1.Ако искаш да ти държи повече мотора, трябва да го разредиш :да:
Малко си позакъснял с отговора на въпроса :idea:
и двигателите въобще не са еднакви :idea: Има разлика в бутала,биели,разпределителен вал,водни магистрали,гарнитура на главата...... и още неща за които не се сещам в момента

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Пон 14 дек 2009 0:38

е аз пък имам ЕАТОН със стоиката които е ревизиран и го давам за 500лв! :Mr Green Fun хем хубава тема хем налична част!а един неревизиран компресор от морга под 600 лева неможе дасе намери!а за г-ладер данеговорим!търсих 4 месеца и читав ненамерих!намерих само 1 с помоща на наско които ми искаше...800лв!насе така ли беше ако неме лъже паметта... :talk:

G60

Мнениеот G60 » Пон 14 дек 2009 6:05

vidolov написа:е аз пък имам ЕАТОН със стоиката които е ревизиран и го давам за 500лв! :Mr Green Fun хем хубава тема хем налична част!а един неревизиран компресор от морга под 600 лева неможе дасе намери!а за г-ладер данеговорим!търсих 4 месеца и читав ненамерих!намерих само 1 с помоща на наско които ми искаше...800лв!насе така ли беше ако неме лъже паметта... :talk:

Ааа не е така, тоя от моргата ти беше свалил на 750лв :wink: mhihi Вярно е хубав Г-компресор трудно се намира :012:

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Пон 14 дек 2009 15:08

да така беше...дано шефа на моргата дане влиза във форума щото щему разваля името...50 лева саси 50 лева :mrgreen: :dummy:

Върни се в “Силов тунинг”