Замислил си нещо ... уха
проект + реставрация
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа::) замислил съм полу-пистова полу-улична кола...... нищо особено....
всеки един от вас може с нужното време да си направи такава!
Боби казвам ти го право баце - нема таков жиУотно
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
аз ще хелпна с целостното пребоядивсане ако не си намерил др Бобка ,таман най-сетне и твоя голф да посети моя гараж няма само на Лубето голфа да влиза да му се прават скорстите ...
п.п мн успехи с проекта и ще помагам с каквото мога .. .
п.п.п. ама аз трябваше да го лупна корадото едно хубаво оная вечер та да имаш и още кво да правиш не да се чудиш с кво да се занимаваш

п.п мн успехи с проекта и ще помагам с каквото мога .. .
п.п.п. ама аз трябваше да го лупна корадото едно хубаво оная вечер та да имаш и още кво да правиш не да се чудиш с кво да се занимаваш
КРИС ДА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ!!!!!!!!!
Точно преди шампионата ме бъзикаха че ще ми палят палатката и тя взе че се самозапали
Сега ми остава да остана без кола и ще ти взема голфа да се возя докато оправя една от колите
пп Искам да видя как пръскаш и тогава ще говорим! За боята имай в предвид че съм много капризен
Покажи ми твое произведение и тогава.....
Баце, идеята ми е малко по направена кола (като визия) от твоята!!! Каквото е нужно ще подобря и сменя но......
пп Кабриолета е тестов автомобил!!!!! при него това е последното издевателстване! след това ще стане нормален автомобил без нищо спортно по него
а всички мои знания за 16В моторите ще ги причиня на съвсем друго купе.
Точно преди шампионата ме бъзикаха че ще ми палят палатката и тя взе че се самозапали
Сега ми остава да остана без кола и ще ти взема голфа да се возя докато оправя една от колите
пп Искам да видя как пръскаш и тогава ще говорим! За боята имай в предвид че съм много капризен
Боби казвам ти го право баце .... Успех Exclamation
Баце, идеята ми е малко по направена кола (като визия) от твоята!!! Каквото е нужно ще подобря и сменя но......
пп Кабриолета е тестов автомобил!!!!! при него това е последното издевателстване! след това ще стане нормален автомобил без нищо спортно по него
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:КРИС ДА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ!!!!!!!!!
Сега ми остава да остана без кола и ще ти взема голфа да се возя докато оправя една от колите![]()
пп Искам да видя как пръскаш и тогава ще говорим! За боята имай в предвид че съм много капризенПокажи ми твое произведение и тогава.....
Боби казвам ти го право баце .... Успех Exclamation
пп Кабриолета е тестов автомобил!!!!! при него това е последното издевателстване! след това ще стане нормален автомобил без нищо спортно по негоа всички мои знания за 16В моторите ще ги причиня на съвсем друго купе.
п.п.са един пич като си докара бмв-то да го боядисвам , като го пръсна ще те викна да го видиш как е станало и ако ти хареса въпроса е приключен
п.п.п. как ще го блъсна корадото бе Бобка нали после ще ми се къса сърцето по него , аз толква му се кефа няма да му причиня никога такова нещо .....
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
.::Volkov::. написа:Колега добре, че поне на теб нищо ти няма като гледам си е било стабилен пожар!!!
Видехго аз голфчето къде беше паркирано, дано се справите успех!!!!
На един клип го има дори в забавен кадър и се вижда оня хърбавия от Калояново как тича с пожарогасителя и го пусна още преди да стигне до колата
оххх днес разтворих маторя
(не е лесно да си идиот)
сега ме чака поредното пазаруване на части и съм като болен.....
мотора е на 15000 след предишния ремонт и се кефя че е работил уникално! сега ще падне едно миене и полиране
.....
изправих се и пред въпроса дали да "оцветявам" блока в накъкъв цвят... или да го оставя черен мат или лак....
коша ще си е бял и мисля да се заиграя да полирам някои елементи..... + оригиналния алуминиев цвят на главата .....
Предложения?
сега ме чака поредното пазаруване на части и съм като болен.....
мотора е на 15000 след предишния ремонт и се кефя че е работил уникално! сега ще падне едно миене и полиране
изправих се и пред въпроса дали да "оцветявам" блока в накъкъв цвят... или да го оставя черен мат или лак....
коша ще си е бял и мисля да се заиграя да полирам някои елементи..... + оригиналния алуминиев цвят на главата .....
Предложения?