прочетох много внимателно изписаното дотук. евалата за желанието. сега и въпросите ми:
става дума за Голф 3 1.6 AEK SIMOS инжекцията и SIMENS компютър двигателя

предлагаш ли нещо за туй чудо, или ще имаш ли по нататък

Колко реално може да се очаква повишение на мощността

поради факта че прекарах миналото лято в Берлин (гледам ,че си оттам), може, ако имаш нещо подходящо за мен ,да те свържа с мои приятели... И те в последствие в края на лятото , да ми го донесат (след като се свържат с теб
 )... дали е далече края на лятото... ми аз не бързам ,както сам ти каза, все още е само пробен период за теб... това го права с цел да ти спеста неудобства по разни куриери и автобусни шофьори
 )... дали е далече края на лятото... ми аз не бързам ,както сам ти каза, все още е само пробен период за теб... това го права с цел да ти спеста неудобства по разни куриери и автобусни шофьори  

и най-важното - аз НЕ мога да го монтирам сам.... какво правим след като го получа, чакам те да си дойдеш, насочваш ме към твой приятел (колега) или се спасявам сам

и колата трябва задължително да е с бордови компютър...иначе чипа в джоба и газ
      и колата трябва задължително да е с бордови компютър...иначе чипа в джоба и газ 

или там има достъп до
 или там има достъп до

Не съм сигурен но мисля че имаше един модел на ГОЛФ 3 който от 1.6 вадеше 101 коня а стандартния е 75. Виж ако колата ти е 101 коня от 1.6 джигател няма какво повече да искаш от нея.
  Не съм сигурен но мисля че имаше един модел на ГОЛФ 3 който от 1.6 вадеше 101 коня а стандартния е 75. Виж ако колата ти е 101 коня от 1.6 джигател няма какво повече да искаш от нея.  GOLF 3 1.6 GT 1996 ,AEK двигателя ,SIMOS инжекционна система, SIMIENS компютър - 74 kW/101конски сили...
 GOLF 3 1.6 GT 1996 ,AEK двигателя ,SIMOS инжекционна система, SIMIENS компютър - 74 kW/101конски сили...