Ще слагам ПБ мотор в 3ката

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 06 апр 2008 22:45

Ще ви чакам с вървящите механики на Калояново... :twisted:

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :)

Мнениеот K_Power » Нед 06 апр 2008 23:44

anndroo написа:Да ви разкажа моята история.Купувам го аз моя ПБ само на газ върви,дебитомера счупен помпата не бачка и т.н. Решавам аз ще се слага механична (и един мои приятел е със същата трансплантация)и да сме честни предишния собственик беше очуден от вървенето никога не бил вурвял толкова, а за ревът които се получил просто нямам думи всички го бъркат с КР

Ми никога нема да е вървял толко, много ясно! То кола работеща няколко години в LOS режим(авариен) нормално да не върви ич като хората! Мегаскуирт Стенли на тоя мотор му не трябва, при един добър ремапинг и някои дребни модчета, може да изнервиш доста хора с 16 клапанови коли! А пък за звук, сложи един полиран интейк пайп(всмукателна тръба от дебитомера до дросела) на 60мм или на 70мм и ше получиш доста добър звук, а пък бацнеш ли му дебитомер от по-голям мотор като например моя от 2.4 Опел или БМВ 325 и 328 става много лют, а пък с дебитомер от БМВ 535 се получавало супер комбинация! Личка, ей ся ти драскам едно ЛС за онея неща дет ме беше питал! :lol:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 07 апр 2008 10:33

Хубаво де, за тази тройка не беше ли писал собственика че е РВ-моно :roll: демек не е с оригиналната инжекция

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Пон 07 апр 2008 17:13

Ще ви чакам с вървящите механики на Калояново...

За тебе е единичката :lol:

Потребителски аватар
street_racer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот street_racer » Нед 13 апр 2008 19:32

myrshavija написа:Дано си го карал преди да се решиш на тая трансплантация. Аз не съм очарован от тоя мотор. Усеща, че си настъпил газта над 3к оборота, към 4к започва да върви и към 5.5к умира. Ако смачкаш до долу, единственият ефект е удвояване на бученето.

Колега увеличи жремето на отжаряне на дюзите и няма да умира на 5500 , а ще се изпълва до 6500

bbtboian
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот bbtboian » Пон 14 апр 2008 16:06

мотора е свален и чака трансплантацията тия дни :wink:

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Пон 14 апр 2008 17:27

за момента с е търси шаиба(ролка) за хидравличната помпа....които има да ми пиши лично с цена...свалих цялата инсталация...дано стане с моита ако не маистора да с е оправя....да се надяваме парите които ще взема да ми стигнат и да го сглобиме скоро....

Върни се в “Силов тунинг”