225Nm Хич неса Малко,според мене!
http://www.zeperfs.com/perfs.php?Action=Duel
ZePerfs : Sélection des véhicules pour effectuer un duel

Passat Rp 90магарета,смяна на Двигателя с Г60 160 Коня???
- prokopoff
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:скоростите на Г60 са доста дълги в сравнение с твоите само за информация 1-... 2-105км/ч 3-180км/ч 4-225км/ч 5-260км/ч с твоята кутия може би максималната скорост ще бъде към 210км/ч
И защо реши че неговите скорости са къси един приятел има същия пасат 1.8рп скоростите като предавателни числа са едно към едно с моите на коррадото малка разлика има само при пета
в повечето случаи на по слабите мотори слагат дълги скорости като пример предишната ми кола Ауди 80 1.8 карб скоростите бяха по дълги от на Г60 за сравнение с коррадото 5/3000-120км аудито 5/3000-130
Ами незнам явно кутията на Голфа е по къса моя прекъсвач е на 6200 и на 4-та колата правеше 225км/ч но за съжаление тази кутия се строшиMasserati написа:абе 260 се правят(лично аз до 240 съм стигал и ме фана шубето и намалих)ама не със сток двигател,щото ако не си пипал нищо по колата ограничителят ще те закове на 217км.А тва на 3та-180???Аз съм без прекъсвач и на 170(на 3та де) ще ми избягат буталата през картера..................

Masserati написа:S.Raikov написа:charmario написа:Ще станеш егати скритата лимонка с тоя двигател
Нз какво искаш да кажеш с това,Но това си твое лично Мнение!!!
Аахахаххаах,човека те хвали ти му се репчиш

Да благодаря за което!!ако си е Помислил така Извинявам му се!!Аз от базик Мн неразбирам

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
S.Raikov
Сложи коиловери но не слагай плс глезотийките като намръщени маски и т.н. Ще го загрозиш само. остави си оригиналната ГТ линия.
Stenly написа:
Особено ако пасата му е сток на външен вид
На Пассата Ако неси гледал Снимки как изглежда виж гаража(подобрения)Ако сложа Г60 ще слагам и регулируемо Окачване И малко глезотики като Намръщена маска и т.н!!!
Сложи коиловери но не слагай плс глезотийките като намръщени маски и т.н. Ще го загрозиш само. остави си оригиналната ГТ линия.
Stenly написа:S.RaikovStenly написа:
Особено ако пасата му е сток на външен вид
На Пассата Ако неси гледал Снимки как изглежда виж гаража(подобрения)Ако сложа Г60 ще слагам и регулируемо Окачване И малко глезотики като Намръщена маска и т.н!!!
Все още се образовам иси нямам на идея какво значи "Коиловери"???