Национален събор 2008 - Резултати, класиране и коментари ;)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
hatebur
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX

Мнениеот hatebur » Сря 25 юни 2008 16:19

Stoi написа:А може ли да си видим резултатите и тези който не се качихме на стълбичката ? :roll: Времената от драга и пистата.

:019:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 25 юни 2008 17:45

Времената този път бяха с около 0.4десет по-високи от тези който се дават на Божурище.

А отчитането беше трагично имах един опит с изпусната трета скорост и се мъчих да я вкарам поне поне половин секунда, а този опит времето ми е почти същото като при другите 3, когато си наредих скоростите както трябва :idea:

Отделно колата ми даваше 16.2 на Божурище с пълен багажник и зимни гуми (по-високи) и тогава имах само чип, в момента вървя заедно с коли дето дават 15.8-15.9сек на Божурище, а на Калояново ми показа 16.3-16.4 при положение, че колата цялата беше разскостена без седалки и т.н... и си минавам с доста добра терминална скорост.

ЯВно нещо засичаното куца, защото някой път има нереално ниски времена и много ми е интересно как засичат старта при положение, че няма светофар, ами някой маха с ръце :?:

То по-добре да фанат двама роми с по един хронометър в началото и края на отсечката и един трети дето дава старт :lol:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 25 юни 2008 18:32

niikoo_1 написа:...

Хи хи - викаш щом колата ти дава слаби времена - апаратурата е виновна... :)
Аз пък мога да кажа, че доста съм се мерил на Калояново в последно време и апаратурата все по-рядко прави грешки....
Старта се дава не от тоя с флагчетата, а при преминаване през клетката в коридора..
Търсете проблемите на друго място... ;)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 25 юни 2008 20:07

Щом казваш, аз съм ламер не разбирам mhihi

Време измерването е смешно в Калояново и няма нищо общо с реалността :idea: единия старт имам изпусната предавка и времето е почти същото като от останалите три, това нещо говорили ти :?:

А това, че 18секундната кола я направиха първа понеже клетката е отчело Аудито и т.н.

Няма смисъл да почваме хранилката. :wink:
Поста ти беше неуместен и да не вземеш да ми изтриеш поста. :lol:

Не само мойте времена са по-слаби на Tyan също времето е 0.4десети назад.
Поло 1.4 16кл 100коня си прави 16.8-16.9сек при читава измервателна апаратура на Божурище а на Калояново даде 17.2 и т.н.

Така, че точно този ден апаратурата не е мерила като хората.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 25 юни 2008 20:11

мене си ми дава същите времена като на божура :wink:
а ние простосмъртните с обикновенните автомобили няма ли да си видиме времената ?

Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Мнениеот Tatrata » Сря 25 юни 2008 20:13

Поло 1.4 16кл 100коня си прави 16.8-16.9сек при читава измервателна апаратура на Божурище а на Калояново даде 17.2 и т.н.
Така, че точно този ден апаратурата не е мерила като хората.[/quote]

Тука си прав, но мойто беше с 70-75 кила музика, малко багаж, и както малко по-горе (1-ва стр.) бях писал последните метри ги пусках на 0-ва. Мисля, че системата доста доволно си мери.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 25 юни 2008 20:30

niikoo_1 написа:....

Как па все на едни и същи хора не им харесват времената се чудя...:D

Следващия път се обади да те премеря с една друга апаратура - 8 клапанова - там нема грешка... :)

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Сря 25 юни 2008 20:34

Не може да има грешка и да се говори за разлика от 0.4 десети! Това време може да е загубено при превключване на предавка, различно сцепление, да не говорим, че при определени дни от годината температурите са различни, следователно и температурите на асвалта, на гуми, частот секундата по-късно натиснат съединител, по-дълго време задържан съединител, задържане на колата на регулатор могат да ти дадат по-слабо време ... ако щеш и насрещния вятър го сложи като фактор! А Личо има доста добра измервателна апаратура, 15 секунден 8 клапанов Голф :lol:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 25 юни 2008 20:44

Li4o написа:

Как па все на едни и същи хора не им харесват времената се чудя...:D

Следващия път се обади да те премеря с една друга апаратура - 8 клапанова - там нема грешка... :)

На 5 Юли щи пусна времена от Божурище, другата седмица е.

А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат. :lol:
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.

С нитро какви времена даваш, че ми интересно. :?:

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Сря 25 юни 2008 20:49

niikoo_1 написа:Поло 1.4 16кл 100коня си прави 16.8-16.9сек при читава измервателна апаратура на Божурище а на Калояново даде 17.2 и т.н.

Може ли на другия събор или шампионат да ми го покажеш това Поло. На мене всеки път на Калояново ми показва почти едни и същи времена с малки разлики.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 25 юни 2008 20:52

Няколко са на Векстор-а, бившето на Жиката, едно Жълто и т.н. това са коли-те дето съм ги виждал. :idea:

Ма да не спамваме излишно.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Сря 25 юни 2008 20:54

А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат. :lol:
Ще се продбваме и с райска газ, като имаш път към София се обади да я видм тая 8клапанова апаратура без нитро с колко коли ще бъде разстегната.

Сега пък времена - нали не са верни - за какво са ти... :)
Ще те проверя разбира се без нитро - иначе няма смисъл, ама не бързай да вадиш големите саби и бинокли, че после срамът е голям... :D

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Сря 25 юни 2008 20:55

niikoo_1 написа:Няколко са на Векстор-а, бившето на Жиката, едно Жълто и т.н. това са коли-те дето съм ги виждал. :idea:

Ма да не спамваме излишно.

И аз спирам с спама но на Векстора да му имам и Поло-то 1.4 16кл 100коня с тея времена. Другия път видя ли такова поло ще се замеря задължително.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 25 юни 2008 21:14

niikoo_1 написа:А това, че 18секундната кола я направиха първа понеже клетката е отчело Аудито и т.н.

ако аудито беше карало в неговия си коридор нямаше да стане грешка :idea:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 25 юни 2008 21:22

niikoo_1 написа:А за премерването няма проблем, ако си без райски газ може да си вземеш бинокъл и фотоапарат. :lol:

niikoo_1 Аз съм виждал Li4o как в директен двубой на шампионата и без нитро наказва един вървежен двуврат АБФ от Смолян :) А този АБФ стана трети в най-горния клас ! Така, че на твое място не бих се шегувал с 8v Голфа 8)

Върни се в “Силов тунинг”