Този Brigs малко ми прилича на тия дето се слагат в мотофрезите само че ми се вижда с малко повечко коне (ония са по около 8-9-10 коня).
Успех и занапред, аз също се явявам от доста време ентусиаст ама имам други дупки да закърпя първо

radi_nrj написа:Не е ли малко шумно за електрика или прозореца е отворен?
staraplanina написа:radi_nrj написа:Не е ли малко шумно за електрика или прозореца е отворен?
Вярно - прозореца беше отворен - при над 27 градуса нормално![]()
Особено, като имаш предвид, че друг вид "климатик" нямаме![]()
![]()
azrod написа:Печка за камион на нафта е добър вариант :)
toshara написа:Днес видях колегата,сложил е стикер city stromerБраво,един от най-ценните проекти тук,дано се осъвършенства и най-вече да служи вярно на колегата
Мисля си,че и той ме видя(излизах от една пресечка преди общината),бях без крайно гърне, може и да ме е чул, но го поздравих, ако не ме е видял
kashonder написа:По въпроса с отоплението чета напоследък ени нещица и гледам ени фантастични клипчета за отоплители използващи постоянни магнити. В един автомобил има много движещи се части и дали не може да се хване някакво взаимодействие на магнити и метали на определено разстояние от тях (сори за размишленията, но ако мога да си позволя да насоча автора на проекта в някаква насока)
http://www.youtube.com/watch?v=8n5sSmJsCdY
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта