ABF-POWER.....нитро

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
miro_hack
Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
Двигател: Cffb

Re: ABF-POWER.....нитро

Мнениеот miro_hack » Нед 05 фев 2012 21:18

Sharky GTI написа:...преди време като чупих скорости на АBF-а и ходих до В.Търново за кутия че в форума хич ги нямаше тогава и я взех от един колега с един оранжев ABF той беше му ръгнал нитро..не знам дали още движи модела но може с него да се консултираш... но не помня как се казваше ам сигурно го знаеш :)
...намислил съм и аз нещо за 2Е-то :Mr Green Fun

Че вземам и аз да се замислям за кр-а 20 - 30 моментни коня ако дава да го докарам на 180 - 190 коня заедно със моментните ще е :shock

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 05 фев 2012 23:52

Жалко че нямам клопове от времето, когато тази кола http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=52&t=113261 преди турбинирането й имаше едноточкова най-обикновена нитро система на стоков мотор с чип от Madness Motorsport и премахнат прекъсвач. Голфа преби всичко живо в Пловдив на гонки с 75+ шота нитро. смукателя му замръзваше чак :lol: не е имала никакви проблеми никога колата с нитрото. пак повтарям на абсолютно сток неотварян мотор! дерзайте! :да:

Потребителски аватар
miro_hack

Мнениеот miro_hack » Пон 06 фев 2012 0:06

devil_vas написа:Жалко че нямам клопове от времето, когато тази кола http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=52&t=113261 преди турбинирането й имаше едноточкова най-обикновена нитро система на стоков мотор с чип от Madness Motorsport и премахнат прекъсвач. Голфа преби всичко живо в Пловдив на гонки с 75+ шота нитро. смукателя му замръзваше чак :lol: не е имала никакви проблеми никога колата с нитрото. пак повтарям на абсолютно сток неотварян мотор! дерзайте! :да:

С колко му се повиши моментната мощност,какви изводи да си правя :|

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Пон 06 фев 2012 0:37

Предполагам,че няма да имаш И тая Година претенции в кои клас да си на Калояново (ако присъства) след "незначителните" подобрения по колата.

До колкото си спомням искаше да си в клас Сток до 150к.с.(Калояново 2011г.) Колеги как мислите..

С нитро система вече няма да има 2 мнения за клас и ти пожелавам успех за напред. :да:

2011г. Колегата беше пръв пред портите на пистата. :lol: :)

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 06 фев 2012 12:33

miro_hack написа:
devil_vas написа:Жалко че нямам клипове от времето, когато тази кола http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=52&t=113261 преди турбинирането й имаше едноточкова най-обикновена нитро система на стоков мотор с чип от Madness Motorsport и премахнат прекъсвач. Голфа преби всичко живо в Пловдив на гонки с 75+ шота нитро. смукателя му замръзваше чак :lol: не е имала никакви проблеми никога колата с нитрото. пак повтарям на абсолютно сток неотварян мотор! дерзайте! :да:

С колко му се повиши моментната мощност,какви изводи да си правя :|

тогава нямахме дино и така и не измерихме колата, но вървеше... доста... много! ;)

Потребителски аватар
mladennn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladennn » Пон 06 фев 2012 13:19

http://www.youtube.com/watch?v=RerSZLac ... re=related
определено има разлика

Потребителски аватар
lekin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lekin » Пон 06 фев 2012 15:40

maikomila scare Доста голяма разлика..и като се замислиш не е чек толкова много пари..ако и не прецаква двигателя ще се замисля дали да не си сложа и аз :Mr Green Fun

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 06 фев 2012 15:56

3-ката на Владо, след нитрото на същата глава и блок си понесоха 500 коня, а при разглабянето нямаше видими следи от ползването на нитро :mrgreen: с правилното поставяне и настройка не би трябвало да има проблем :wink:

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Вто 07 фев 2012 11:15

Malko se pritesnqvam za moq motor....pinene neznam kook e zgastena

Последна промяна от EliPavlova на Вто 07 фев 2012 13:34, променено общо 1 път.
Причина: 1. Писането на кирилица и на български език е задължително!

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Чет 09 фев 2012 14:40

Adrian-AAA написа:Предполагам,че няма да имаш И тая Година претенции в кои клас да си на Калояново (ако присъства) след "незначителните" подобрения по колата.

До колкото си спомням искаше да си в клас Сток до 150к.с.(Калояново 2011г.) Колеги как мислите..

С нитро система вече няма да има 2 мнения за клас и ти пожелавам успех за напред. :да:

да бях пръв но останах мн разочарован.......според теб трябваше да съм в горния клас със турбинираните коли ли?и никои незнае колко са стокови колите на другите.....тази година ще отправя запитване и тогава ще реша даи да идвам

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Чет 09 фев 2012 14:42

devil_vas написа:3-ката на Владо, след нитрото на същата глава и блок си понесоха 500 коня, а при разглабянето нямаше видими следи от ползването на нитро :mrgreen: с правилното поставяне и настройка не би трябвало да има проблем :wink:

аз се притеснявам за моя двигател че е бая позгастен.....нз как да го измеря да знам до колко мога да му давам нитро

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Чет 09 фев 2012 21:46

mitko_pi4a_lc написа:
Adrian-AAA написа:Предполагам,че няма да имаш И тая Година претенции в кои клас да си на Калояново (ако присъства) след "незначителните" подобрения по колата.

да бях пръв но останах мн разочарован.......според теб трябваше да съм в горния клас със турбинираните коли ли?и никои незнае колко са стокови колите на другите.....тази година ще отправя запитване и тогава ще реша даи да идвам

Със сигурност бяха доста по стокови от твоята,най малкото заради Headers-а беше за горния клас защото не беше стоков, както и преправяния смукателен колектор,да не изброявам и другите неща които си написал в темата по назад.

ВАЛЧЕТА 262/258
ми от валовете изкарах 16 коня,мерена е и без валовете на сабора имаше промоция при вензи за мерене на дино!!!
вмомента колата е 185 коня и е мерна със 17-ски според мен с 15-ски щеше да даде повече ама ванци каза да не ги слагам че съм гаврел с колата

Мисля,че не е много Колегиално :roll:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 10 фев 2012 8:34

mitko_pi4a_lc написа:...тази година ще отправя запитване и тогава ще реша даи да идвам

Смятай, че запитването вече е отправено - имаш и отговора: В клас 'ГОЛЯМ' си. С турбинираните, да. :lol:

Потребителски аватар
miro_hack

Мнениеот miro_hack » Пет 10 фев 2012 14:23

И защо го тикнахте в "голям",турбо ли има,електроника ли има,нитро ли,карбове,дросели ли,какво? Нали това бяха предпоставките за качване в "голям"???

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Пет 10 фев 2012 15:16

Еми така като гледам,сигурно защото е писал ,че е замерена и че е 185 коня.То вече е късно да обяснявате нещо,щом го има написано.... :roll:

Върни се в “Силов тунинг”