mitko_pi4a_lc написа:Adrian-AAA написа:Предполагам,че няма да имаш И тая Година претенции в кои клас да си на Калояново (ако присъства) след "незначителните" подобрения по колата.
До колкото си спомням искаше да си в клас Сток до 150к.с.(Калояново 2011г.) Колеги как мислите..
С нитро система вече няма да има 2 мнения за клас и ти пожелавам успех за напред.
2011г. Колегата беше пръв пред портите на пистата.

да бях пръв но останах мн разочарован.......според теб трябваше да съм в горния клас със турбинираните коли ли?и никои незнае колко са стокови колите на другите.....тази година ще отправя запитване и тогава ще реша даи да идвам
Със сигурност бяха доста по стокови от твоята,най малкото заради Headers-а беше за горния клас защото не беше стоков, както и преправяния смукателен колектор,да не изброявам и другите неща които си написал в темата по назад.
ВАЛЧЕТА 262/258
ми от валовете изкарах 16 коня,мерена е и без валовете на сабора имаше промоция при вензи за мерене на дино!!!
вмомента колата е 185 коня и е мерна със 17-ски според мен с 15-ски щеше да даде повече ама ванци каза да не ги слагам че съм гаврел с колата
Мисля,че не е много Колегиално