(а карам със 100 октана)!!!Последва отново вдигане на аванс,но на ръка,че нямах уред при мен вече,незнам до колко съм го възстановил предварението,но е близо до старото...та колата се оправи и спря да пуши.Друг интересен факт е,че като я прилъжа дори на високи обороти,не се обажда аванса хич 
shanadjiqta написа:аз съм убеден,че ще намериш решение,ти си най упорития човек,който познавам и най-готиното е,че влагаш енергията си в правилната посока-тунинг на голф 2
...и късмета много ми помага,не само упоритостта
аз очаквах мотора пръв да почине,а то се оказа,че турбината го изпревари.Проекта явно ще се забави малко,че ще трябва да търся друга духалка
Освен
,друго няма какво да кажа!Вече си мнооого напред....Ще те следя с интерес,ако има с какво да помагам - знаеш - винаги 
steff 55 написа:ЕЕЕЕЕйййй,Бате Емо,Бате Емо, ГОУЕМ СИ БРАТ!!!Чак сега Видях че има развитие (и то какво) проекта ти.Освен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,друго няма какво да кажа!Вече си мнооого напред....Ще те следя с интерес,ако има с какво да помагам - знаеш - винаги

steff 55 написа:ЕЕЕЕЕйййй,Бате Емо,Бате Емо, ГОУЕМ СИ БРАТ!!!Чак сега Видях че има развитие (и то какво) проекта ти.Освен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emiltd написа:steff 55 написа:ЕЕЕЕЕйййй,Бате Емо,Бате Емо, ГОУЕМ СИ БРАТ!!!Чак сега Видях че има развитие (и то какво) проекта ти.Освен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси колега,малко е в застой проекта,но скоро ще има продължение

niikoo_1 написа:Ако не беше обречено досега да караш и да си забравил за забивания, прекъсвания и подобни бъгове.
Т.н. турбиниране далеч не се свежда до това да метнеш една малка дизелова турбинка на бензинов мотор, колектор от дизел, първия намерен в моргата кулер, да завариш даунпай който прилича на Везувии след като е изригнал.
Ако беше така повярвай всяка втора кола щеше да е Гаражна Турбинация.
Идеите да обоготатиш сместа също не стават, то просто ако ставаше хората щяха да са се сетили много отдавна и всяка втора кола щеше да съсссска.
Това трявба да е ясно на всеки ново излюпен потенциален турбинатор, който си мисли, че нещата стават ей така.

Vidol Nikolov написа:Абе незнам дали е новоизлюпен турбинатор,ама когато с неговия дизел 1.6 разтягаше 'бьрзите афн-и' както си иска всички самои са гледали....и това е много отдавна,да не говорим за 2.0 бензини и други каруци по 140 коня
Успех Емо ,и глей да го напрайш че кат се вьрна ще те лупам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта