Проект ААА Стара Загора : Възкресението
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
Re: Проект ААА Стара Загора : Възкресението
има логика да е така,защото усещам при всяка малко по-рязка промяна в посоката задницата ми да тръгва като на БМВ..ако сложа някакви ниски пружини дали ще се подобрят нещата или със сегашното олекотяване отзад все ще е така?
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
определено колкото е по ниска отзад толкова ще е по стабилна
shanadjiqta написа:има логика да е така,защото усещам при всяка малко по-рязка промяна в посоката задницата ми да тръгва като на БМВ..ако сложа някакви ниски пружини дали ще се подобрят нещата или със сегашното олекотяване отзад все ще е така?
Би трябвало да има промяна в поведението на колата ако сложиш по ниски пружини,моята кола също има склонност да и тръгва задницата в завой тъй като и при мен нещата са аналогични като при теб...тежък мотор лека и висока задница(с окачване 60/40 съм) По принцип на един приятел корадото беше в пъти по стабилно в завой тъй като беше с окачване 60/60 и колата беше като залепена за пътя. Аз съм пробвал да кача 2-ма човека от зад и колата кляка и става страшно стабилна като не тръгва дори при скорости от 200-220км/ч
-
ясно,почвам да търся такива пружини защото не ми се пребива като куче,все повече осъзнавам колко леко се разминах
аз хубаво мислех в началото да взема койлове ама пусти икономии

-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
неее проблема в пружините!моята 2-ка е ниска отзад много...койловете са до доло...нее проблема в това!просто предницата е много тежка!простата причина,че вр6 е страшно тежак мотор за разлика от КР,АБФ и така нататака!аз все още несам намерил решение на проблема със стабилноста отзад!сега ще пробвам с фланци и дйанти 17х10ж отзад да видя какво щесе случи
vidolov написа:неее проблема в пружините!моята 2-ка е ниска отзад много...койловете са до доло...нее проблема в това!просто предницата е много тежка!простата причина,че вр6 е страшно тежак мотор за разлика от КР,АБФ и така нататака!аз все още несам намерил решение на проблема със стабилноста отзад!сега ще пробвам с фланци и дйанти 17х10ж отзад да видя какво щесе случи
Нищо няма да се случи Ники

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Да направи куфраж в багажника и да удари една замаска 15-на сантиметра и стойка ще добие без да смена пружини и стабилен ще стане и няма да му бяга задника 

- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
абе той само легена за резервната гума да налее с бетон пак,ще замяса работата
майтапа насрана,ама кантара регулиран ли ти е ,щот и той обича да завърта,като караш по-бръжко...

майтапа насрана,ама кантара регулиран ли ти е ,щот и той обича да завърта,като караш по-бръжко...
-
скоро ми го сменяха и може и той да иска настройка,може би трябва да премина на 90 процента предно спиране
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нормално поведение за кола с предно предаване, при едни коли се проявява по-лесно при други по-трудно.
Мен на стандартен Голф 3 ГТИ с АБФ мотор ми се е случвало няколко пъти при по-агресивно шофиране, трябва си внимание и да не се силиш прекалено много по завойте. Особено много трябва да се внимава с педала на спирачката и кога се използва.
При това леко купе с тоя тежък парен котел отпред + комбинацията от вирната задница + смачкана предница и торсионната греда отзад доста често ще ти се случва това, ако не се внимава.
Мен на стандартен Голф 3 ГТИ с АБФ мотор ми се е случвало няколко пъти при по-агресивно шофиране, трябва си внимание и да не се силиш прекалено много по завойте. Особено много трябва да се внимава с педала на спирачката и кога се използва.
При това леко купе с тоя тежък парен котел отпред + комбинацията от вирната задница + смачкана предница и торсионната греда отзад доста често ще ти се случва това, ако не се внимава.
-
ами ръчка само по правите,а по завоите по терлици и тва е
- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G60 написа:vidolov написа:неее проблема в пружините!моята 2-ка е ниска отзад много...койловете са до доло...нее проблема в това!просто предницата е много тежка!простата причина,че вр6 е страшно тежак мотор за разлика от КР,АБФ и така нататака!аз все още несам намерил решение на проблема със стабилноста отзад!сега ще пробвам с фланци и дйанти 17х10ж отзад да видя какво щесе случи
Нищо няма да се случи НикиАз нали съм с 10-ки и гуми 245/35 и задницата пак иска да ме изпревари
няма ли да е по-добре с по-тесни гуми отзад
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Благодарение на момчетата от Ауто Асистънс Моторспорт колата вече върви яката проблема и е оправен

п.п. само да не ме фане някой модератор че си правя реклама

п.п. само да не ме фане някой модератор че си правя реклама

Последна промяна от neiki4a на Сря 27 юни 2012 18:54, променено общо 1 път.
- Sparco_stz
- Автомобил: vw golf mk2
- Двигател: ez
Чакаме видео тогава 

- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
и кво се оказа....някой датчик или