scirocco-gt rallye-look
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
gas написа:iliev77 написа:Бяхме Оформилиагитка от СТОК-овици ама нямаше никой, BMW и AUDI рулирахаааа
![]()
![]()
я господин 'недоволния'..ми да беше излязъл ти та да има и vw,или предпочете да седиш отстрани и да даваш неадекватни мнения,както винаги...прави ми впечатление че откакто ти направихме колата си много деен,май много ти се е искало да станеш известендо преди това те нямаше никакъв сега чак и във 'вортекса' тема си пуснал...брейййй,държиш да осведомиш планетата че съществуваш а
Eми то май в 'вортекса' трябва да си пускаш снимките на колата с инфо, че тука само стока върви

P.S.
Имам впредвид изчистения сток

P.S.
А за Божура... просто няма VW което да отговори на машините който се пускат там...тъжно но факт...въпреки това евалата на няколкото VW-та който се пуснаха

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
varbanoff написа:Нали щеше да е готово за божурище,ама йог.Много слабо представяне на VW-почти нямаше да некажа изобщо
По принцип и двете коли се подготвят за Божурище, така,че не е йог, все някога ще станат.Само,че сега си имаме ДИНО и ще излязат, когато бъдат наистина готови, защото експериментите са скъпи.Само за сравнение, суперчарджъра на сивото сироко струва два пъти повече от оптичния тунинг на колегата, който повдигна темата

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!!
Да де ама не и осрани в ХЕЕД, както колегата ви се изрази!Дон Хуан Голфа написа:gas написа:iliev77 написа:Бяхме Оформилиагитка от СТОК-овици ама нямаше никой, BMW и AUDI рулирахаааа
![]()
![]()
я господин 'недоволния'..ми да беше излязъл ти та да има и vw,или предпочете да седиш отстрани и да даваш неадекватни мнения,както винаги...прави ми впечатление че откакто ти направихме колата си много деен,май много ти се е искало да станеш известендо преди това те нямаше никакъв сега чак и във 'вортекса' тема си пуснал...брейййй,държиш да осведомиш планетата че съществуваш а
Eми то май в 'вортекса' трябва да си пускаш снимките на колата с инфо, че тука само стока върви![]()
P.S.
Имам впредвид изчистения сток
P.S.
А за Божура... просто няма VW което да отговори на машините който се пускат там...тъжно но факт...въпреки това евалата на няколкото VW-та който се пуснаха
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да прав си!
Колата на iliev77 много добре е направена!Просто трябва още няколко неща да се оправят и ще стане уникална...а друг е въпроса че имате някакви проблемаций между вас....няма да коментирам
Успех с проектите и ще чакаме машините на Божура!
CHEERZ
P.S.
Каква е цената да докарам дизата на диното да видим колко коня е?
Колата на iliev77 много добре е направена!Просто трябва още няколко неща да се оправят и ще стане уникална...а друг е въпроса че имате някакви проблемаций между вас....няма да коментирам
CHEERZ
P.S.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мислех да не давам гласност, но онзи вече ме дразни, става въпрос за разминаване на цени дадени предварително и без точен проект, които разбира се и аз трябва да съгласувам.Да речем,че някой от нас е сбъркал.Дон Хуан Голфа написа:Да прав си!
CHEERZ
P.S.
Ето какво предложение отправих преди време:
iliev77 написа:
Слушай братле, аз не съм циганин.... Милен и Радо знаят за какво става дума - питай тях.... Просто моята кола както каза ти ви е първата и общо взето се превърна в опитно зайче и аз това много добре го знаех, но в замяна получавам една игра на котка и мишка....
Ще ти кажа че за такова цялостно изпълнение очаквах да говоря с теб и да се разберем за да не се стига точно до такива моменти а ти явно си много сигурен в твоя инсперкт по тунинг, който до последно незнаеше какви точно пари ще излезе това което исках... Ще ти дам и примери.... Отначало ми каза че ще излезе скъпо около 1500 лв. а после ми обявява цени които са приблизително:
бронии - 2 бр. всичко боя и направа 540 лв.
преден капак - 270 лв.
заден капак, врати и калници - около 1200 лв.
прагове - 200 лв.
камера 100 лв и май е това .... съжалявам че не си помня съобщенията за да ти ги препратия за да видиш за какво става въпрос с точности но ........
Тук вече съм аз
Значи аз трудно почвам без да знам за кво иде реч.Всъщност всичко почна от синьото сироко година и полвина по късно направихме сивото и тогава разбрах, че има потенциал в тая работа.Следващия проект беше Астрата,там мисля, че се получи мноо добре,междувременно се появи ти и решихме и теб да поемем,макар аз да не бях много съгласен,защото имахме да довършваме,знаеш кво.Твойта кола беше първата относно предварителната калкулация, която трябваше да направим.Естествено, някой се издъни, за което ти си недоволен.За да не оставаш с лоши впечатления,ти предлага да довършим всичко,като изработката и боядисването на броните ще са за моя сметка.
Вече няма какво да коментирам с онзи

ПП ЛС между мен и онзи

- varbanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Яд ме е че небеше там скирокото,една от колите заради която отидох на Божура.Ще чакаме септември, дано да е готова и да се представи повече от добреscirocco gt написа:varbanoff написа:Нали щеше да е готово за божурище,ама йог.Много слабо представяне на VW-почти нямаше да некажа изобщо
По принцип и двете коли се подготвят за Божурище, така,че не е йог, все някога ще станат.Само,че сега си имаме ДИНО и ще излязат, когато бъдат наистина готови, защото експериментите са скъпи.Само за сравнение, суперчарджъра на сивото сироко струва два пъти повече от оптичния тунинг на колегата, който повдигна темата

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Б и дветеvarbanoff написа:Яд ме е че небеше там скирокото,една от колите заради която отидох на Божура.Ще чакаме септември, дано да е готова и да се представи повече от добреscirocco gt написа:varbanoff написа:Нали щеше да е готово за божурище,ама йог.Много слабо представяне на VW-почти нямаше да некажа изобщо
По принцип и двете коли се подготвят за Божурище, така,че не е йог, все някога ще станат.Само,че сега си имаме ДИНО и ще излязат, когато бъдат наистина готови, защото експериментите са скъпи.Само за сравнение, суперчарджъра на сивото сироко струва два пъти повече от оптичния тунинг на колегата, който повдигна тематаps.За кои клас я подготвяте да се пуска
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!
neon написа:Имах предвид дали видя времената на Али, и че устиска до финала без проблеми, а "големите надежди" окапаха като круши!!!
БМВ РУЛИРА БРАТ
Това е марката

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !!!!
Я се стегни бе предателДон Хуан Голфа написа:neon написа:Имах предвид дали видя времената на Али, и че устиска до финала без проблеми, а "големите надежди" окапаха като круши!!!
БМВ РУЛИРА БРАТ
Това е марката