Tyan написа:Bobby_ написа:Аз познавам поне 10 човека от форума които разбират от VW но не пишат щото по една или друга причина са разочаровани от Форума...
![]()
![]()
щото нема РАЦИНГ раздел ли

Bobby_ написа:Приказката е ясна "царя дава, падаря не..."
Не знам защо но и вота ми се струва манипулиран......
като се погледне в темата "кой на колко години е..." си личи средната възраст на потребителите от което си вадя извода че сме вече зрели хора.....
Аз обърнах внимание на раздела в Тунинг.бг и там не видях предвидените тук простотии..... Това какво значи? Че сме по-прости от онези? А там са събрани от всички клубове.....
Направо съм изумен! Целта е все пак и сайта и клуба да става по-популярен и така да се развива..... (поне аз така знам).
Вече казах веднъж сега ще повторя : И малкото кадърни хора и познаващи автомобилите ще избягат и ще спрат да помагат....
Аз познавам поне 10 човека от форума които разбират от VW но не пишат щото по една или друга причина са разочаровани от Форума...
Kingpin написа: А в автомобилен форум да има раздел "Футболен отбор" (при тва без да коментирам успехите на въпросния отбор), но да няма "VW Motorsport" (или нещо от сорта) е меко казано СМЕШНО!!!!!!![]()
Iavor написа:Kingpin написа: А в автомобилен форум да има раздел "Футболен отбор" (при тва без да коментирам успехите на въпросния отбор), но да няма "VW Motorsport" (или нещо от сорта) е меко казано СМЕШНО!!!!!!![]()
Това,че се разсърди,малко по лапешки,между нас казано,миналия сезон ,и вече не искаш да играеш във футболния отбор,не ти дава право да се правиш на много остроумен за негова сметка.
За справка-миналия сезон имахме една победа,и,май, 3(може и да греша с 2-3 точки) точки,докато ти играеше в него,а сега сме малко по-добре.www.fmbgteam.com/bg/standings/2
А-и в най-важния ни мач ни остави да играем с човек по-малко.
Плюс това,не виждам никаква връзка с футболния отбор,на тази пледоария.
sin orel C20XE написа:Bobo7 е мафиот,оставете го!
Нямало да има,абе мишок,ти кой си бе Лафчис?
Я се стегни,щял да запази добрия тон,що нещо ако има ми го кажи,модче!![]()
И аз съм много запален по футбола,ама кво общо има с т.нар. технически форум,айде кажи!
И аз съм много запален по футбола,ама кво общо има с т.нар. технически форум,айде кажи!
примерен отговор на твойто питанеKingpin написа:
Чудно ми е колко МОДА видяха темата, ГЛАСУВАХА в нея и изказаха комптенетно мнение???
santo_trafficante написа:примерен отговор на твойто питанеKingpin написа:
Чудно ми е колко МОДА видяха темата, ГЛАСУВАХА в нея и изказаха комптенетно мнение???![]()
последния пост
![]()
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6&start=60
Ludia написа:а защо само модовете да гласуват? все едно депутатите сами да си гласуват за правителство
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта