Здравейте, колеги! Обещал съм си да пиша тук и хубавите неща и лошите, тъй като и лошите са част от живота

Имаме проблем с колата! Вчера цял ден, от 10 сутрина до 02:00 през ноща е била на диното и имаме проблем с бууст-а. Вдига налягане, но неможе да го задържи. Това обаче което е по-особенно са съотнощението конски сили/въртящ момент. Имаме 175кс на 4200 оборота, след което започва да спада. Въртящият момент е 320НМ при 3600 оборота. Не е нормално според мен почти двойно е разликата! В момента разглеждаме 2 проблема:
1. Изпускателната система изглежда запушена. Гърнетата са си стандартни, клюмнали надолу, все едно е дизел. Пък и са на 12 години

2. Съединителят също е за смяна на 5та с пълна газ и приплъзва...
Но като цяло ми се струва, че сме близо до максимума от тази турбина. Работи на 1 бар в момента, 175кс навървява си колата, но не е това което очаквах. Покарах я из Дружба 2 днес около 21:00.. дори на трета превърта гуми!
п.п Държа да се знае, че лично съм се извинил на Визор-а, тъй като за момента е прав!
Също така, по-рано казах, че с ремапването от ХЕЕД, колата прави пик от 0.9 и после спада и бях леко недоволен от тях! Сега предполагам, че същия проблем, който ни мъчи в момента е виновен и за мойте оплаквания към ХЕЕД, за което също им зе извинявам!
Поздрави на всички!