niikoo_1 написа:shanadjiqta написа:тука в тоя форум се напълни с хора,които само си чешат езиците и вместо да насърчават някой,който се захване с подобно начинание само му изливат помия отгоре и се опитват да го убедят,че не прави нищокато сте злобари и не помагате поне не пречете
Ти това мнение като какъв го даваш, като голям правяч/тунингар ли?
Тук в момента не се прави нищо друго освен един скрапер с части от моргата нахърляни без никаква идея, не виждам какво трябва да се насърчава, не е първия, който се опитва да открива топлата вода, няма и да е последния.
Това дето го прави е Пишамн тунек
Колега,за пореден път ще помоля да спрете да съсипвате темата с безмислени постове!!!
Не разбирам,защо просто се появи от някъде и започна едва ли не да ми се караш и да ме просветляваш,колко съм заблуден,новоизлюпен и т.н.Може би намекваш,че си гениален в тунинга,и се ядосваш,че не се сетих за това,още в първият ти пост.Сега вече знам,че ти си професионален тунер и можеш да се успокоиш,в това число да спреш да пишеш негативизми и критики.
Надявам се,че си зрял човек и ще ме разбереш...ако съм те засегнал с нещо извинявай