Стефчо няма страшно и ти ще намериш точната джанта за теб .Важното е че имаш желание и мерак пък джанти бол все нещо ще изпадне!!!
П.С Не вдигай колата стойката и е уникална !!!

Съдбата на един Golf 2 16v
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
nando 16v написа:negodnika написа:Как ги затъмни фаровете и светат ли добре
И аз пробвах това затъмняване преди известно време ама те съветвам да не го правиш защото няма никаква светлина и особенно когато си с 2 фара е ужас![]()
Те изобщо не светят, просто така за през деня за да се чудят останалите дали светят като се стъмни. Направих ги с непрозрачно черно фолио и само за няколко часа се изредиха да ги пипнат 100 човека и да ме питат дали светя

Иначе изглежда много добре отстрани. Сега мисля да си направя капачета които да се слагат и да се махат

- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
страшно е голфчето!!!
аз нямам мн време и не се ровя мн из форума,затова явно последен го виждам
мн добре е направено всичко,мисля си само,че ако бе6е със черни прагове вежди на калниците ии стойки на огледалата щеше да контрастира повече и вфекта съответно.. по-голям:)!!! може да го пробвате как 6те изглежда на фотошоп
нооо голфчето и така си е мн мн добро!
един въпрос само да попитам тия фарове с прозра4ните джамове,светят ли колкото оригиналните Хелла или повече на красота са ги докарали ?
аз нямам мн време и не се ровя мн из форума,затова явно последен го виждам

мн добре е направено всичко,мисля си само,че ако бе6е със черни прагове вежди на калниците ии стойки на огледалата щеше да контрастира повече и вфекта съответно.. по-голям:)!!! може да го пробвате как 6те изглежда на фотошоп

нооо голфчето и така си е мн мн добро!
един въпрос само да попитам тия фарове с прозра4ните джамове,светят ли колкото оригиналните Хелла или повече на красота са ги докарали ?