говорих с моя приятел с мицубиши ево-то. неговото е 400+ к.с. ама е и по-тежък и е навит да направите една гонка. Ако има желаещи казвайте да организирам нещо. Може и на Бояна.
Той също не се кефи на Божурище.

Golf 3 16V turbo
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KILLER GTI написа:хаха
аз пъ ша съм у клас Ц
там имам шанс ако са включи някоя С8 Скласа или нещо такова опа има ферари м3 и още такива , а мое и некои от по силните да се счупи и аз да бия на финала,
ама тва нема да стане 6тот аз там няма да карам, не че ме е страх за колата да не са счупи тя вече се доказа че е достаъчно здррава и няма проблеми , а чисто и просто не си заслужава !
щот ако исках кола за тама чисто и просто нямаше да си права тази!!!!
колкото пари хвърляте по вашите турбо проекти може и направо в клас Престиж да влезете

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:говорих с моя приятел с мицубиши ево-то. неговото е 400+ к.с. ама е и по-тежък и е навит да направите една гонка. Ако има желаещи казвайте да организирам нещо. Може и на Бояна.
Той също не се кефи на Божурище.
шшш с тебе майтап не бива, шото глей кви приятели имаш

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Cudgel написа:Искам снимка на таблото !
Ако и Пацо го прочете това да пусне и той снимки на таблото
на моито табло ли искаш снимка ??
че то си е като на всяка друга голф тройка
само дето има допълнително датчик за налягането на маслото и температура на маслото в картера и се намират на стоика под пепелника, и един буст метър той е горе в ляво на колонката и ей така си се мандахерца

KILLER GTI написа:Cudgel написа:Искам снимка на таблото !
само дето има допълнително датчик за налягането на маслото и температура на маслото в картера и се намират на стоика под пепелника, и един буст метър той е горе в ляво на колонката и ей така си се мандахерца
Чудех се как настроиваш бууста и дали немаш некоя екстра на таблото ? В интернет предлагат бууст контролери и секви работи та се чудих ти как настроиваш налягането на турбото и като си караш само градско можеш ли да го изклиучиш за по малък разход ?
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Cudgel написа:KILLER GTI написа:Cudgel написа:Искам снимка на таблото !
Чудех се как настроиваш бууста и дали немаш некоя екстра на таблото ? В интернет предлагат бууст контролери и секви работи та се чудих ти как настроиваш налягането на турбото и като си караш само градско можеш ли да го изклиучиш за по малък разход ?
Да за да мога да управлявам буста от купето си трябва бустконтролер , а аз в момента нямам но не за дълго

зага ще си сложа един ръчен с две нива на буст 0.4 и 1бар холд буст.
Досега си корегирах буста само от реиката на уестгейта, или по точно казано само един път съм настроил налягането и повече не съм го пипал!!
За калояново аз нямам подготовка, окачване спирачки и гуми и т.н.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател: