Сряда и четвъртък ми излезна малко работа и нямах възможност да поработя по Голфа! Но ... ех деа, забравих днес да снимам бронята как я изградихме с Визора, Иво батенце, мерси много!

Слагам снимки от днес, баща ми ми помага и свършихме доста работа, оправихме задните вежди, защото пластмасовите не бяха сложени като хората и е влизало вода, та имаше ръжда, но днес я махнахме до гола ламарина с флекса и една телена четка на него и после кит и стана перфектно, отпред на прага под калника също имаше малко ръжда и там е изчистено до гола ламарина, коша е изшкурен и подготвен за боя, утре трябва да се измие с бензин! Утре вече със сигурност трябва да е боядисан отвътре и коша, сложил съм снимки да се види и къде съм мазал с бялото боди! Утре ще сложа снимки на бронята! И ае някой да даде някоя и друга пластмасова вежда за пластмасовия праг!
А и ето как баща ми реставрира бомбетата на едно изстрадало рекаро, беше доста зле, отвътре е подлепвано, усилвано и е облепено с нов дунапрен, скоро бащата ще ушие и кожата за него