Cordoba 16VT - 1bar
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така
Колата си е още в мен.
в момента е с окачване от http://www.xyz-racing.com Супер спорт серия с 30 ( 30 !) степени на реглаж на твърдост. Височината се регулира с резба на долната част на амортесьора ( не се налага да се свива т.е. втвърдява пружината, и това е опция само по желание ) има и опция за унибали. Предлагат и спирачки. ако някой има интерес да се обажда на лични.
След като два дена се борих с надрасканите ОЗ 17 СуперТ - днес ще ги боядисвам.
Спирачките (4 бутално Брембо ) чакат ред - само нови съпорти се изработават и излитаме .
Скоро ще постна и снимки - - а има и Рекаро ( дълбоко, с реглаж на наклон) и 4т .колани.
А и ще я карам на 1 бар
Остава ми боя - за което съм решил да се уча сам ( подготовка ) а после ще търся някой да ми я пръсне - червена, естествено .
по отношение на мотора и скоростите няма да правя промени - тъй като това е 3ти сезон който карам и засега съм доволен от характеристиките , който има колата като поведение на пътя .
Колата си е още в мен.
в момента е с окачване от http://www.xyz-racing.com Супер спорт серия с 30 ( 30 !) степени на реглаж на твърдост. Височината се регулира с резба на долната част на амортесьора ( не се налага да се свива т.е. втвърдява пружината, и това е опция само по желание ) има и опция за унибали. Предлагат и спирачки. ако някой има интерес да се обажда на лични.
След като два дена се борих с надрасканите ОЗ 17 СуперТ - днес ще ги боядисвам.
Спирачките (4 бутално Брембо ) чакат ред - само нови съпорти се изработават и излитаме .
Скоро ще постна и снимки - - а има и Рекаро ( дълбоко, с реглаж на наклон) и 4т .колани.
А и ще я карам на 1 бар

Остава ми боя - за което съм решил да се уча сам ( подготовка ) а после ще търся някой да ми я пръсне - червена, естествено .
по отношение на мотора и скоростите няма да правя промени - тъй като това е 3ти сезон който карам и засега съм доволен от характеристиките , който има колата като поведение на пътя .
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247075&photo=6
Яко търкане
ще пусна още снимки че не съм ги снимал - запазих и надписите дори.
Яко търкане

ще пусна още снимки че не съм ги снимал - запазих и надписите дори.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
джантите за 150 лири от Англия докараха ми ги без пари с доста чакане , дойдоха с 2 ок Йокита и едно само за резервна и две купих от доктора гти за 130 лв
боя и материали - 100 лв - Дю Пон + лак некъв хубав.
Апаратите са 200лв ( супер изгодно - вървят от 400 нагоре по моргите ) дискове от С6 ( втора ръка ) съпортите са от Емо Килъра.
боя и материали - 100 лв - Дю Пон + лак некъв хубав.
Апаратите са 200лв ( супер изгодно - вървят от 400 нагоре по моргите ) дискове от С6 ( втора ръка ) съпортите са от Емо Килъра.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:KILLER GTI написа:Да ве от Killera, ама той още не ти ги е направил
че си прай неговата кола в момента)))
А това е доста интересно.. до къде стигна с твоята кола и 2-та бара за градска кола![]()
дай някоя снимка
Те 2 бара за градска кола ... некой не го слуша главата май

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: