ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Добрине не си прав , има много хора като него ! Също така 50-60% от потребителите искат да има раздел за рацинг.. Не виждам къде е проблемът оба4е ......dobrinb написа:Kingpin написа:...
Щом искрено ни пожелаваш да се въртим в кръг, надали липсата ти във форума ще е много осезателна, може би в положителен аспект по-скоро... По отношение на четенето - всеки сам решава какво да чете, за едни е ползено едно, за други друго... А като цяло всичко е по желание ...
Не мисля 4е насоката на форума като цяло трябва да се определя от 10-тина модератори ,а не от 10000 редовни потребители . Не вярвам 10-тина модератори и админи да знаят какво е най-добре за 10000 4овека

- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа:joro_g400 написа:Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам![]()
![]()
![]()
Боби не бьди Апатичен кьм проблемите и катастрофите които стават всеки ден
Хахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
Брато твоите коментари и "аргументи" са най-тъпото и същевременно забавно нещо, което съм чел в тоя форум!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднага ти казвам защо
Ако следваме твойта логика, то моментално трябва да спрем от производство всяка една кола над 150 коня, а всяка една спортна да обявим за незаконна и опасна за живота, да премахнем всички видове състезания (да не ги гледат децата и да не се надъхват), да затворим всички писти по света!!!!
![]()
![]()
![]()
Ся ше питаш що? Ми как що - нали по телевизията децата гледат състезания??? И поне 1 от тях си вика "бах, един ден и аз ше карам така!!", пораства, взима книжка, взима кола и опааааа стана белята!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оп...забравих, дай да затвориме Холивуд, щото в 90% от филмите к'во гледаме...някой бяга от полицията и кара като луд из града...![]()
![]()
![]()
Апа не искам да коментиам "Бързи и яростни"
![]()
![]()
![]()
Е това не надъхва ли подрастващото поколение да се "дърпа" ??????????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе дай направо да върнем комунистическия режим и желязната ЗАВЕСА да не глеат децата насилие, бързи скорости и всекви такива ГРЕШНИ неща...за да не ги правят,а?????![]()
![]()
![]()
![]()

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:...
Има наистина хора, които много разбират от т.нар. тунинг, никой не го отрича. Има си специален раздел, който предполагам е максимално полезен и интересен както за тях, така и за всички други потребители във форума.
Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ... От друга страна, трябва да се има предвид, че резултатите от почти всяка една анкета се обсъждат не само от УС /който е 7 души/, но и от всички модератори и админи ...
Никой никого не прогонва, но и не може да се угоди на всички желания и предпочитания.
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
DragoGT написа:
другите форуми имало в другите форум нам си какво
случайно да забелязвате кой е най-големия форум??
някъде прочетох за картинки и банери
божееееее то всички хора бягат от банери реклами мигащи светкащи отнемащи сумати време за зареждане а тоя моля ти се иска повече такива.... мечта на рекламодателя...
Форума ни е наи-голям не защото е наи-убав а защото VW е наи-масовата кола в България и защото много от хората регнали се пишат една тема, решават си проблема и после никакви ги няма => и ето ти над 10 000 потребителя!

Колкото до картинките и банерите, не съм казвал банери с реклами ами просто малко да се персонализират мненията, не мисля че забяват кои знае колко много, отдавна никои не ползва интернет през модем, поне аз така си мисля

Така като гледам повечето модератори които писахте дотук в темата, сте малко назлобени срешу другите, нз какво толкова се страхувате от един такъв раздел

P.S. Не е нужно да ми викаш "тоя"! Аиде и без лоши чуства

Извиняваи те за ОФФ-а

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм се изказал правилно ,за което се извинявам ..... Имах в напредвид да се пуска анкета за всяко по добро предложение ,след което ако анкетата е с положителен вот (демек одобрена от пове4ето потребители на форума )да се пуска за гласуване на общото събрание , там всеки да даде своят глас и ако пак има положителен резултат да се ОДОБРИ !dobrinb написа:Vextor написа:...
Има наистина хора, които много разбират от т.нар. тунинг, никой не го отрича. Има си специален раздел, който предполагам е максимално полезен и интересен както за тях, така и за всички други потребители във форума.
Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ... От друга страна, трябва да се има предвид, че резултатите от почти всяка една анкета се обсъждат не само от УС /който е 7 души/, но и от всички модератори и админи ...
Никой никого не прогонва, но и не може да се угоди на всички желания и предпочитания.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ....
Напротив - резултатът е точно обратен - ДЕМОКРАЦИЯ !
И още едно отклонение - грешно е да се смята, че Модераторския екип е някаква представителна извадка от потребителите на форума, защото няма нито един Мод, който да е избран чрез анкета/гласуване от потребителите на форума или с други думи потребителите на форума нямат свой представител в модераторския екип...кръгът е омагьосан

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
напротив аз съм модератор с анкета...
а за форума и размера
далеч не е така и опелите са много популярни и ауди
а за бмв форума няма да говоря
и неактивни юзъри се трият редовно... иначе да сме ги стигнали спамтунинг.бг
точно защото е най-подреден, няма реклами за запознаства рингтони и други щуротии
точно защото няма огромн безсмислени подписи от сорта на пий боза
загорка дринкър федербал плеър и разни снимки
а за модемите не бъди сигурен това че в софия те заблуждава
тук е нормално за 20лв за имаш супер връзка но аз лично поне 50 дни в година влизам във форума с връзка 8-20к (и то негарантирани) за която се плаща 20лв.....
за Kingpin чакай малко бре човек ти нали се интересуваш от тунинг
па има цял раздел затова
недейте толкова да се палите 
а за форума и размера
далеч не е така и опелите са много популярни и ауди
а за бмв форума няма да говоря
и неактивни юзъри се трият редовно... иначе да сме ги стигнали спамтунинг.бг
точно защото е най-подреден, няма реклами за запознаства рингтони и други щуротии
точно защото няма огромн безсмислени подписи от сорта на пий боза
загорка дринкър федербал плеър и разни снимки
а за модемите не бъди сигурен това че в софия те заблуждава
тук е нормално за 20лв за имаш супер връзка но аз лично поне 50 дни в година влизам във форума с връзка 8-20к (и то негарантирани) за която се плаща 20лв.....
за Kingpin чакай малко бре човек ти нали се интересуваш от тунинг
па има цял раздел затова

- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам на всички им е ясно, че Racing раздел няма да има. Само не мога да разбера защо има VW Tuning?!?!. Форумът отива на разделяне - червени (този форум) и сини (clubgti-bg). Във втория могат да се намерят доста по-смислени неща от това как да си направим тунинг на АГУ-то или как се рита футбулна топка. А и комплексарските изказвания на някои хора от форъма просто нямат край.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Абе хора, к'во ви става още не е направен раздела и вие се изпокарахте а представям си ако се направи какво ще стане - направо ще се изтрепете
Според мен този раздел е напълно излишен
казвам го защото виждам какво става при нас. Градът ни е малък, всички се познаваме и компанията ни е голяма. Отделно се познаваме с цял Смолян
Та какво става: ние които сме с "по-слабите коли" или тези които не се "дърпаме" всичко ни е ОК, другите които се дърпат постоянно се карат кой бил по-бърз и кой по-бавен и има моменти когато се плюят и не си говорят. Вместо да бъдат приятели, те не си говорят защото на единия колата била по-бърза а другия го минал с един калник - И КАКВО ОТ ТОВА
Помислете дали найстина искате такъв раздел и дали ще има полза от него освен да си чешете езиците

Помислете дали найстина искате такъв раздел и дали ще има полза от него освен да си чешете езиците

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Абе хора, к'во ви става още не е направен раздела и вие се изпокарахте а представям си ако се направи какво ще стане - направо ще се изтрепетеСпоред мен този раздел е напълно излишен
казвам го защото виждам какво става при нас. Градът ни е малък, всички се познаваме и компанията ни е голяма. Отделно се познаваме с цял Смолян
Та какво става: ние които сме с "по-слабите коли" или тези които не се "дърпаме" всичко ни е ОК, другите които се дърпат постоянно се карат кой бил по-бърз и кой по-бавен и има моменти когато се плюят и не си говорят. Вместо да бъдат приятели, те не си говорят защото на единия колата била по-бърза а другия го минал с един калник - И КАКВО ОТ ТОВА
![]()
Помислете дали найстина искате такъв раздел и дали ще има полза от него освен да си чешете езиците![]()
![]()
ето това мнение много се доближава до идеята защо не трябва да има такъв раздел...
изчакайте да свърши поредната анкета (не тази тук

пък ще видиме....
joro_g400 написа:Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам![]()
![]()
![]()
Боби не бьди Апатичен кьм проблемите и катастрофите които стават всеки ден
Сега сигурно ще ме обвиниш са катастрофата с БМВто (която се случи тази нощ) при което момчето е карало бързо и е скочило в локва и...... Сигурно аз сум подстрекател за НЕРАЗУМНО шофиране.....