ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе

Има ли смисъл....

ДА харесва ми идеята
139
62%
НЕ не мисля че ще има смисъл
84
38%

Общо гласове: 223
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 17 юни 2007 13:00

Стой бре ...ще стане още по-скучно без тебе :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 юни 2007 13:09

Kingpin написа:...

Щом искрено ни пожелаваш да се въртим в кръг, надали липсата ти във форума ще е много осезателна, може би в положителен аспект по-скоро... По отношение на четенето - всеки сам решава какво да чете, за едни е ползено едно, за други друго... А като цяло всичко е по желание ...

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 17 юни 2007 13:17

dobrinb написа:
Kingpin написа:...

Щом искрено ни пожелаваш да се въртим в кръг, надали липсата ти във форума ще е много осезателна, може би в положителен аспект по-скоро... По отношение на четенето - всеки сам решава какво да чете, за едни е ползено едно, за други друго... А като цяло всичко е по желание ...
Добрине не си прав , има много хора като него ! Също така 50-60% от потребителите искат да има раздел за рацинг.. Не виждам къде е проблемът оба4е ......
Не мисля 4е насоката на форума като цяло трябва да се определя от 10-тина модератори ,а не от 10000 редовни потребители . Не вярвам 10-тина модератори и админи да знаят какво е най-добре за 10000 4овека :!: Според мен вси4ки решения от този род трябва да се взимат след проведена анкета , ако анкетата е в полза на предложението то предложението трябва да се обсъди от У.С. , в който 4ленуват около 50-тина потребители . Така според мен е най-добре , за да има разбирателство . НЕ МОЖЕ да прогонваме от форума всеки който е с разли4но от "общото" мнение :idea:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Нед 17 юни 2007 13:37

Kingpin написа:
joro_g400 написа:Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам :arrow: :arrow: :arrow:
Боби не бьди Апатичен кьм проблемите и катастрофите които стават всеки ден :!:

Хахахаха :D :D :D :D :D Брато твоите коментари и "аргументи" са най-тъпото и същевременно забавно нещо, което съм чел в тоя форум!!!!! :D :D :D :D :D :D Веднага ти казвам защо :idea: Ако следваме твойта логика, то моментално трябва да спрем от производство всяка една кола над 150 коня, а всяка една спортна да обявим за незаконна и опасна за живота, да премахнем всички видове състезания (да не ги гледат децата и да не се надъхват), да затворим всички писти по света!!!! :D :D :D :D Ся ше питаш що? Ми как що - нали по телевизията децата гледат състезания??? И поне 1 от тях си вика "бах, един ден и аз ше карам така!!", пораства, взима книжка, взима кола и опааааа стана белята!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Оп...забравих, дай да затвориме Холивуд, щото в 90% от филмите к'во гледаме...някой бяга от полицията и кара като луд из града... :D :D :D :D Апа не искам да коментиам "Бързи и яростни" :D :D :D :D Е това не надъхва ли подрастващото поколение да се "дърпа" ?????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Абе дай направо да върнем комунистическия режим и желязната ЗАВЕСА да не глеат децата насилие, бързи скорости и всекви такива ГРЕШНИ неща...за да не ги правят,а????? :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: Ще те вземат в Пловдивският цирк без конкурс. :drive "Tuning

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 17 юни 2007 13:53

Vextor написа:...

Има наистина хора, които много разбират от т.нар. тунинг, никой не го отрича. Има си специален раздел, който предполагам е максимално полезен и интересен както за тях, така и за всички други потребители във форума.
Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ... От друга страна, трябва да се има предвид, че резултатите от почти всяка една анкета се обсъждат не само от УС /който е 7 души/, но и от всички модератори и админи ...
Никой никого не прогонва, но и не може да се угоди на всички желания и предпочитания.

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Нед 17 юни 2007 14:52

DragoGT написа:
другите форуми имало в другите форум нам си какво
случайно да забелязвате кой е най-големия форум??

някъде прочетох за картинки и банери
божееееее то всички хора бягат от банери реклами мигащи светкащи отнемащи сумати време за зареждане а тоя моля ти се иска повече такива.... мечта на рекламодателя...

Форума ни е наи-голям не защото е наи-убав а защото VW е наи-масовата кола в България и защото много от хората регнали се пишат една тема, решават си проблема и после никакви ги няма => и ето ти над 10 000 потребителя! :wink:

Колкото до картинките и банерите, не съм казвал банери с реклами ами просто малко да се персонализират мненията, не мисля че забяват кои знае колко много, отдавна никои не ползва интернет през модем, поне аз така си мисля :D

Така като гледам повечето модератори които писахте дотук в темата, сте малко назлобени срешу другите, нз какво толкова се страхувате от един такъв раздел :!:

P.S. Не е нужно да ми викаш "тоя"! Аиде и без лоши чуства :wink:
Извиняваи те за ОФФ-а :roll:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 17 юни 2007 15:49

dobrinb написа:
Vextor написа:...

Има наистина хора, които много разбират от т.нар. тунинг, никой не го отрича. Има си специален раздел, който предполагам е максимално полезен и интересен както за тях, така и за всички други потребители във форума.
Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ... От друга страна, трябва да се има предвид, че резултатите от почти всяка една анкета се обсъждат не само от УС /който е 7 души/, но и от всички модератори и админи ...
Никой никого не прогонва, но и не може да се угоди на всички желания и предпочитания.
Не съм се изказал правилно ,за което се извинявам ..... Имах в напредвид да се пуска анкета за всяко по добро предложение ,след което ако анкетата е с положителен вот (демек одобрена от пове4ето потребители на форума )да се пуска за гласуване на общото събрание , там всеки да даде своят глас и ако пак има положителен резултат да се ОДОБРИ !

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 17 юни 2007 16:06

dobrinb написа:Известно е обаче, че колкото хора, толкова и мнения... Което значи, че ако 10 000 човека решават какво да става с форума, то резултатът ще е само един - анархия ....

Напротив - резултатът е точно обратен - ДЕМОКРАЦИЯ !

И още едно отклонение - грешно е да се смята, че Модераторския екип е някаква представителна извадка от потребителите на форума, защото няма нито един Мод, който да е избран чрез анкета/гласуване от потребителите на форума или с други думи потребителите на форума нямат свой представител в модераторския екип...кръгът е омагьосан :)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 17 юни 2007 16:41

напротив аз съм модератор с анкета...

а за форума и размера
далеч не е така и опелите са много популярни и ауди
а за бмв форума няма да говоря
и неактивни юзъри се трият редовно... иначе да сме ги стигнали спамтунинг.бг
точно защото е най-подреден, няма реклами за запознаства рингтони и други щуротии
точно защото няма огромн безсмислени подписи от сорта на пий боза
загорка дринкър федербал плеър и разни снимки

а за модемите не бъди сигурен това че в софия те заблуждава
тук е нормално за 20лв за имаш супер връзка но аз лично поне 50 дни в година влизам във форума с връзка 8-20к (и то негарантирани) за която се плаща 20лв.....

за Kingpin чакай малко бре човек ти нали се интересуваш от тунинг
па има цял раздел затова ;) недейте толкова да се палите :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 17 юни 2007 16:49

абе за какво точно спори мв тази тема :D :D

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Нед 17 юни 2007 16:51

DragoGT написа:напротив аз съм модератор с анкета...
....

Еее браво - ето един "народен представител"... :)

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Нед 17 юни 2007 18:01

Предполагам на всички им е ясно, че Racing раздел няма да има. Само не мога да разбера защо има VW Tuning?!?!. Форумът отива на разделяне - червени (този форум) и сини (clubgti-bg). Във втория могат да се намерят доста по-смислени неща от това как да си направим тунинг на АГУ-то или как се рита футбулна топка. А и комплексарските изказвания на някои хора от форъма просто нямат край.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 17 юни 2007 18:28

Абе хора, к'во ви става още не е направен раздела и вие се изпокарахте а представям си ако се направи какво ще стане - направо ще се изтрепете :rocketwhore Според мен този раздел е напълно излишен :dontknow: казвам го защото виждам какво става при нас. Градът ни е малък, всички се познаваме и компанията ни е голяма. Отделно се познаваме с цял Смолян :!: Та какво става: ние които сме с "по-слабите коли" или тези които не се "дърпаме" всичко ни е ОК, другите които се дърпат постоянно се карат кой бил по-бърз и кой по-бавен и има моменти когато се плюят и не си говорят. Вместо да бъдат приятели, те не си говорят защото на единия колата била по-бърза а другия го минал с един калник - И КАКВО ОТ ТОВА :dontknow:

Помислете дали найстина искате такъв раздел и дали ще има полза от него освен да си чешете езиците :!: :!: :!:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 18 юни 2007 10:31

Stefan написа:Абе хора, к'во ви става още не е направен раздела и вие се изпокарахте а представям си ако се направи какво ще стане - направо ще се изтрепете :rocketwhore Според мен този раздел е напълно излишен :dontknow: казвам го защото виждам какво става при нас. Градът ни е малък, всички се познаваме и компанията ни е голяма. Отделно се познаваме с цял Смолян :!: Та какво става: ние които сме с "по-слабите коли" или тези които не се "дърпаме" всичко ни е ОК, другите които се дърпат постоянно се карат кой бил по-бърз и кой по-бавен и има моменти когато се плюят и не си говорят. Вместо да бъдат приятели, те не си говорят защото на единия колата била по-бърза а другия го минал с един калник - И КАКВО ОТ ТОВА :dontknow:

Помислете дали найстина искате такъв раздел и дали ще има полза от него освен да си чешете езиците :!: :!: :!:

ето това мнение много се доближава до идеята защо не трябва да има такъв раздел...

изчакайте да свърши поредната анкета (не тази тук ;) )
пък ще видиме....

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пон 18 юни 2007 11:03

joro_g400 написа:Колега някой трябва да ти напише на ЛС.че не само името Предизвиквам те е доста тьпо а и цялата мисловна прогресия по темата.Бьлгария се бори за намаляване на ПТП-тата а ти по-някьв си твои подбор на мисли се изказа даже и на писта могат да си дават ПЬЛНА ГАЗ а...... забравих пистата е с ПАМУЦИ и при да не казвам ти потьваш в мекота и разкош.Звучи малко като БЕН ЛАДЕН и хилядите девственици.
Ти казваш:Младежите да се учат ама от КОЙ.............. че ти на пистата излизаш с КАБРИО..... дето нема и една трьба да те пази а........ имаш спортна "седалка" без колани ть ти ли ще ми говориш да се учат от по-големите.Извиняваи малко се ядосах
Колега спри се ако изкаш да вдигам темата да е на 1ва позиция кажи ми всеки ден ще я вдигам :arrow: :arrow: :arrow:
Боби не бьди Апатичен кьм проблемите и катастрофите които стават всеки ден :!:

Сега сигурно ще ме обвиниш са катастрофата с БМВто (която се случи тази нощ) при което момчето е карало бързо и е скочило в локва и...... Сигурно аз сум подстрекател за НЕРАЗУМНО шофиране.....

Върни се в “Силов тунинг”