Нова надежда:) Не съм 100% сигурен за точия модел, но мисля че беше ето това
http://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/catelog/Turbochargers/GT28/GT2860R_707160_7.htm+ Гарет 2860R, ако не се лъжа де

+ Колектор от Ауди С3
+ Нов даунпайп и цялата генерация
+ Преправяне на турбо пътища
+ Малко работа по интеркулера
+ Преправяне на картерната вентилация
+ 4 бутални спирачни апарати - ако колегата е все още навит за бартер!
Друго за сега не се сещам.
Попринцип бях решил да спестя на всички следващите 10тина реда, но реших да ги драсна все пак.
К04-та неможе да вдигне налягане и хвърля масло през блоуофф-а. Отивам в едно сервизче, вдигаме капака и гледа човека, че турбото след малко ще падне на земята, защото не са завити хубаво болтовете!!! Завива той болтовете пред мен, гледа как ми стърчи гарнитурата между турбото и колектора, цялата изгоряла. Махна стърчащото парче за да не влезе в турбото. Отивам аз при хората при които правихме колата и турбото се оказва без гаранция, тъй като друг човек е завил 2-те болчета. След сумати разговори по телефона, турбото ще се праща във Варна, по желание на продавача, за да се види защо точно перката е изкривена и ако не е крива оста, няма парички

Също така от там където не е било хванато добре турбото, духа въздух и прогорява силиконовата снадка. Бтв, особенно продавача, няколко пъти ми вметна че съм седял по форумите и да си ви питам вас, някак си трябваше да се обидя май

Едно подигравателно го пусна..
Но без вас, (хора от форумите), нямаше да взем пукната пара от мен!