Чип тунинг от Brezel
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега си като НИНДЖА в стар азиатски филм.
Последна промяна от Brezel на Вто 14 фев 2012 12:55, променено общо 1 път.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
hei
Аз искам чип които да ми намали разхода на гориво не ме интересува дали ще набирам за 8 или 12 сек! Ако е вьзможно моля пишете !!! [color=black][/color]
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: hei
StS написа:Аз искам чип които да ми намали разхода на гориво не ме интересува дали ще набирам за 8 или 12 сек! Ако е вьзможно моля пишете !!! [color=black][/color]
Здравей. Принципно незнам за каква кола ти трябва чипа. Ако е за голфа който е под аватара ти няма да стане. След това мога да кажа че заводския софт е един от найдобрите компромиси между разход и поведение на колата. Просто мисля че е възможно чрез чип колата да ти стане по икономична но едва ще върви и 100% няма да си доволен. Значи ако търсиш икономия чиптунинга НЕ е добър избор.
п.п. Писането с главни букви във форума се приема от повечето му членове като крещене.(само отбелязвам) Надявам се никой не те е разбрал погрешно.
Поздрави Brezel
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Brezel написа:StS написа:Аз искам чип които да ми намали разхода на гориво не ме интересува дали ще набирам за 8 или 12 сек! Ако е вьзможно моля пишете !!! [color=black][/color]
Здравей. Принципно незнам за каква кола ти трябва чипа. Ако е за голфа който е под аватара ти няма да стане. След това мога да кажа че заводския софт е един от найдобрите компромиси между разход и поведение на колата. Просто мисля че е възможно чрез чип колата да ти стане по икономична но едва ще върви и 100% няма да си доволен. Значи ако търсиш икономия чиптунинга НЕ е добър избор.
п.п. Писането с главни букви във форума се приема от повечето му членове като крещене.(само отбелязвам) Надявам се никой не те е разбрал погрешно.
Поздрави Brezel
Passat 99 1.8T B4 ?za tova effect 6te ima li ?
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
StS написа:Passat 99 1.8T B4 ?za tova effect 6te ima li ?
Ефекта ще е супер. за такъв мотор ефекта ще е доста положителен. Падане на разхода при слабо спокойно или с други думи икинимично каране. Леко вдигане на разхода (макс половин литър) при спортно каране. Повишение на мощността с около 40 коня.
За да знам обаче имам ли чип за теб ми трябва номер на ECU и номера на оригиналния чип (софтуеренномер).
Последна промяна от Brezel на Вто 14 фев 2012 12:56, променено общо 1 път.
- Becko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Passat 99 1.8T B4 ?za tova effect 6te ima li ?[/quote]
Човече имаш прекрасна кола. Качил си се в 150к.с. двигател, с чип ще стане поне 190к.с. Ако чипа е направен както трябва, от по високия въртящ момент при скорости около 120-140км/ч извън града, ще имаш икономия на гориво до литър. Над тази скорост влизаш в преразход. В градски условия зависи как се кара, но ако е спокойно икономията е около 0.5л. Пак казвам ако чипа е направен както трябва.
Човече имаш прекрасна кола. Качил си се в 150к.с. двигател, с чип ще стане поне 190к.с. Ако чипа е направен както трябва, от по високия въртящ момент при скорости около 120-140км/ч извън града, ще имаш икономия на гориво до литър. Над тази скорост влизаш в преразход. В градски условия зависи как се кара, но ако е спокойно икономията е около 0.5л. Пак казвам ако чипа е направен както трябва.
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Brezel написа:
Сега си като НИНДЖА в стар азиатски филм. Пускаш една димка и изчезваш безследно...единственото което остава са смаяните погледи на статистите
Така е, така е

Лично видях преди седмица две какво направи само с единия чип
един колега с 1.8 90 к.с. ЯКООООООООООООО Поздрави
Brezel Имаш Л.С.