П.С. Само от любопитство: как е на разход на гориво градско и извънградско (естествено с намалено подаване на гориво и с нормално)?

Lucifer4o написа:Браво на колегата с направата на МК 2. Btw моята колица е също 1.6 чист дизел и сме си намислили с бащата да я поразбутаме в смисъл едно турбо, интеркулер това онова сещате се. Твоята кола ще ми бъде за пример!!! Успех по-нататък с донапомпването на автомобила ти
.
П.С. Само от любопитство: как е на разход на гориво градско и извънградско (естествено с намалено подаване на гориво и с нормално)?
daywalker написа:Успех,колега с твоя дизел.Дано стане пъргавелко и той.Така,по въпроса ти: значи преди напомпването разходът извънградско ми беше 5 -5.5.Не можех под това да го смъкна.Сега,когато върви прилично на магистрала е 6-6.5 при добро темпо.При натискане в града и чести дръпки отива на 8. Винаги съм се чудил на колеги с дизелови двойки как изкарват разход 4-4.5л/100...
mupk0 написа:То и срещу 130 на купе от типа Голф ще изяде дръвцето
daywalker написа:mupk0 написа:То и срещу 130 на купе от типа Голф ще изяде дръвцето
не знам колега,явно ти си спец по ядене на дръвца![]()
stefan4o написа:daywalker написа:mupk0 написа:То и срещу 130 на купе от типа Голф ще изяде дръвцето
не знам колега,явно ти си спец по ядене на дръвца![]()
Все пак наистина ли мислиш, че имаш някакъв шанс срещу кола с 300нМ, пък била тя и с 200-300 кила по-тежка от теб? Просто ми е любопитно, не се заяждам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта