Трябваше да отговориш тук Brezel. Сега ще се наложи и аз да задам същия въпрос.
Като хакна чипа трябва ли да сменя бензина или мога да си карам с 95?
Чип тунинг от Brezel
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Angeljordan написа:Трябваше да отговориш тук Brezel. Сега ще се наложи и аз да задам същия въпрос.
Като хакна чипа трябва ли да сменя бензина или мога да си карам с 95?
Това му написах.
Здравей. Интерсуват ме номерата на компа и на чипа. Значи да тикажа честно преди 2 месеца исках да сложа на един приятен но нещо файла който имам е преебан и ефекта беше отрицателен. Ако си с номер като неговия сигурно няма да ти предложа нищо (казвам си ти го направи вместо да те лъжа) но преди да казвам каквото и да било ми трябва номера. След това ще е добре да го караш с хубав бензин.
Мисълта ми беше следната: при мен компютъра управлява само момента (ъгъла) на запалването, а горивото се впръсква механично Т.е. ако чипа го измени, възможно ли е да се появят детонации ако продължа да карам с 95?!
Някой ако е слагал чип на кола с подобен двигател на моя нека също да каже как се е получило при него... Говоря предимно за двигателите 9А
Някой ако е слагал чип на кола с подобен двигател на моя нека също да каже как се е получило при него... Говоря предимно за двигателите 9А

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
За разхода-значи карам и спокойно-карам и остро и разлика в общия разход невиждам-или е толкова минимален че не прави впечатление.И как някой може да засече точен разход-като пълни резервоара и допълва,но при следващото засичане пак по същия начин-има разлика:ЕСТЕСТВЕНО-НИКОГА НЕМОЖЕМ ДА КАРАМЕ 2 РЕЗЕРВОАРА ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН-ЗА ДА КАЖЕМ ЧЕ СЕГА Е ТОЧНО ТОЛКОВА.НЯМА ТАКОВА НЕЩО-ВИНАГИ ИМА РАЗЛИКА ОТ 0.5 до 1 литър от резервоар до резервоар гориво.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Получих го. Сега много ми е натоварено да знаеш.
Последна промяна от Brezel на Вто 14 фев 2012 15:21, променено общо 1 път.
здравей brezel
интересува ме какви са възможностите да се сложи чип на Vento JL с дата на производство ноември 92г. има ли такава възможност , ако да то колко ефикасно ще буде и разбира се до колко време е усъществимо?