Polo 2F G40
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Polo 2F G40 [ Русе ]
Къде му беше подписа викаш?
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Аз мисля,че някой хора се намират на приказка или злобеят.Добре де Кажете едно Евала за труда.Колко полота видяхте на феста? Радвайте се,че има представители на поло 2Ф.Колегата го засякох петък преди да тръгне за София (Еми мама му стара супер е наточен)! Успех и нагоре
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
polski-grizach написа:Че бяха увиснали броните-бяха,да не си кривим душите,стоях по далечко от него да не вземе да падне някоя броня.Ама колега хубаво потрудил си се,но защо бояджията си беше оставил подписа там?Много портокалено беше.
Полски Гризач,
Приемам критиката ти с най-добри чувства, защото не искам да ти влизам на тона. Няма да си кривим душите, обещавам!
Хубаво е, че си бил надалече да не се разпадне цялата и да се удариш недай си боже по моя вина.
А боята е всичко друго, но не и портокалена...
Успех с колата, коята ти си хванал да правиш

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Браво колега, много добре е полото, ще се радвам да го видя някой ден из Русе, тъй като до сега не съм го засичал 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993

Mммм яко цитрус викам

- gogomoto_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
polski-grizach написа:Че бяха увиснали броните-бяха,да не си кривим душите,стоях по далечко от него да не вземе да падне някоя броня.Ама колега хубаво потрудил си се,но защо бояджията си беше оставил подписа там?Много портокалено беше.
Как не запазвате така хубавите си мения за жените си бе ...
- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Значи все пак не само аз съм забелязал, че броните са увиснали (даже на снимки)
Много е възможно да е така заводско, защото не е първата кола, която виждам с увиснали брони. Лагуните също са така.
П.П. В момента разглеждам снимки на 2F в Google и си мисля, че при теб нещо не ти се получава с броните. Другите не са така увиснали?

Колкото до боята - за мен лично е уникална, както и самото Поло всъщност.
Да си призная и моите брони бяха така увиснали и "виновниците" бяха 2-ма. Двата държача.
П.П. Като цяло, моето мнение, че колата е перфектна в почти всяко едно отношение. Това е 20-годишна кола все пак и изглежда твърде, твърде привлекателно, на фона на другите 20-годишни коли, които се движат по нашите родни улици. Евала!
Много е възможно да е така заводско, защото не е първата кола, която виждам с увиснали брони. Лагуните също са така.
П.П. В момента разглеждам снимки на 2F в Google и си мисля, че при теб нещо не ти се получава с броните. Другите не са така увиснали?

Да си призная и моите брони бяха така увиснали и "виновниците" бяха 2-ма. Двата държача.
П.П. Като цяло, моето мнение, че колата е перфектна в почти всяко едно отношение. Това е 20-годишна кола все пак и изглежда твърде, твърде привлекателно, на фона на другите 20-годишни коли, които се движат по нашите родни улици. Евала!

- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой снимки ?
Да и мойте брони седят по същият начин но са си много здрави немогат да паднат,удрял съм ги в бетонна колона на паркинга на мола отчупи се от колоната,но не и от бронята.Стига сте критикували дори и генерацичта за газовете ми хареса въпреки че малко не е за нашите пътища идва малко ниско,но бих искал да го чуя и се надявам месец Май на КАЛОЯНОВО да се видим и да го чуем!!!!!!!!!
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
абе що се ядете с на човека броните вашите са по зле и от неговите сигурно ама ревете тука айде направете му ги като знаете толкова отстрани всеки знае да дава акъл ама за изпъление никой не се натиска твърде си е добре колата който не го кефят броните просто да не ги гледа
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Никой никого не яде.Защо винаги го обръщате на заяждане,злословене или на завист?Това не мога да го разбера.Колегата си е поиграл.Направил е толкова много модификации по колата,и никой не се опитва да каже абе така и така,броните нещо не стоят добре или нещо подобно.Една броня се наглася от човек който знае какво прави за има няма и половин час.Ако той иска да си кара така това си е негов избор.Но ако гони визуален тунинг,точно броните се набиват на очи.
А за колегата който си мисли че не съм се занимавал с проекти,АМА МНОГО ГРЕШИ! Точно на такова поло съм присаждал не веднъж ABF.И не само мотор се прави тогава.Не плюйте и не си хабете зъбите за хапане с хора във форума,които искат да изкажат мнение а не да се заяждат.А за боята си има дефекти,само трябва да знаеш къде и как да погледнеш.Но щом на теб ти харесва така,какво ми обръщаш внимание.Желая ти лек и безавариен за напред.
А за колегата който си мисли че не съм се занимавал с проекти,АМА МНОГО ГРЕШИ! Точно на такова поло съм присаждал не веднъж ABF.И не само мотор се прави тогава.Не плюйте и не си хабете зъбите за хапане с хора във форума,които искат да изкажат мнение а не да се заяждат.А за боята си има дефекти,само трябва да знаеш къде и как да погледнеш.Но щом на теб ти харесва така,какво ми обръщаш внимание.Желая ти лек и безавариен за напред.

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Само аз ли си мисля ,че всичко е наред.Относно броните задната вярно е леко надолу,но за предната не виждам как ще се вдигне нагоре.Боята си е задоволителна.Като за нашето ниво колата е добре подготвена.Никой няма излишни пари да слага само най-добрите части и майстори.Евала за труда на колегата!
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Броните търпяха много манипулации за да могат да бъдат в крайна сметка боядисани. Дори се наложи да летят до Германия за се подготвят.
Незная как е при другите такива, но на тези явно имаше нещо, което не позволяваше да се нанесе основа.
Възможно е да са се деформирали след всичките операции на които бяха подложени.
Аз мога да живея с резултата.
Незная как е при другите такива, но на тези явно имаше нещо, което не позволяваше да се нанесе основа.
Възможно е да са се деформирали след всичките операции на които бяха подложени.
Аз мога да живея с резултата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
stanyoo написа:Значи все пак не само аз съм забелязал, че броните са увиснали (даже на снимки)
П.П. В момента разглеждам снимки на 2F в Google и си мисля, че при теб нещо не ти се получава с броните. Другите не са така увиснали?![]()
П.П. Като цяло, моето мнение, че колата е перфектна в почти всяко едно отношение. Това е 20-годишна кола все пак и изглежда твърде, твърде привлекателно, на фона на другите 20-годишни коли, които се движат по нашите родни улици. Евала!![]()
Баце остави човека с тия брони. Вместо да се радвате на това което е постигнал вие само кусури намирате.
Дайте да видиме вие какво сте направили и тогава тръгнете да давате акъл.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Уважавайте труда на другите и внимавайте с коментарите!
Всеки, който се заяжда и спами ще отнесе съответната санкция!
Всеки, който се заяжда и спами ще отнесе съответната санкция!