Чип тунинг от Brezel
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Becko написа:hosetovw написа:SMEL написа:Казах за цоклите-запоиха ми ги в ГСМ сервиз.човека има нужните пособия и опит в СМД монтажа-цокъла трябва да е СМД.
Супер !!! Ако и при мен е с цокъл ще се обадя за помощ !!!
Може ли![]()
![]()
И на мен можеш да се обадиш за цоклите
ее супер поне във варненския регион има достатъчно хора готови да помагат. Форума е чудо сам по себе си

Последна промяна от Brezel на Вто 14 ное 2006 13:43, променено общо 1 път.
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Да при Веско е супер-ха и човека си разбира прекалено много от работата-личен опит.----Веско извинявай-не се сетих че и ти си перфектен в тунинга и можеш да ги запоиш и др.За Варненци--Brezel е далече-колкото и да помага от там.по трудно е-а Веско ви е под ръка-който го е страх да пипа сам-при него става лесно.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moutful написа:А чип за ауди 100 2.5 тди двигател ААТ 115 коня 1994 г имаш ли....
Имам слагахме скоро на едно такова ауди и човека е доволен. При теб чиповете са DIP28 тип и са на цокъл, тоест не се налага разпояване запояване. След чипосването колата добре тръгва щото иначе мотора си е малко спънат.
п.п. ако не те притеснява направи няколко снимки като сваляш ECUто и ги сложи в темата за да и други собственици на ауди да знаят как става ''далаверата''

Поздрави
Последна промяна от Brezel на Вто 14 фев 2012 12:59, променено общо 1 път.
- moutful
- Автомобил:
- Двигател:
OK а би ли ме насо4ил каде е компа в колата каде се намира за да го отворя и чиповете колко са и кои трябва да сменя а дюзи и помпа трявва ли да сменя....ако е само 4ипа сам навит даго смениа....аиде пиши и как ще стане доставката триабва ли да иджам до софиа или тук ниакои може да го сложи и направи центровка.....