v1aDo написа:Да отново слабо време. Нямаше условия да се загреят хубаво гумите, а незагряти на този стар асфалт държат по зле от нормални. 13,5 със 187км/ч терминална скорост, като на 1-ва и 2-ра предавка се караха само на прекъсвач а цялата 3-та карах на 1 бар понеже изплю вакум, за съжаление това беше и единствения старт понеже смукателния колектор се сцепи по заварките, което естествено трябваше по закона на мърфи да стане на пистата при положение че предната вечер колата видя сигурно 30 ръна на диното на 2бара налягане. Но това е положението.
А колегата от Асенов град ако има желание да заповяда с кола която дава 13,5-13,6 да направим едно стартче. В противен случай такива коментари са излишни...
колега не им обръщай внимание хората кадето си търсят каде ди си изгубят времето със техните умувания на кой колата върви повече и некви такива аз бях там и видях много силна кола има проблеми така и аз бях така докато си направя колата да се пускам по пистата без проблеми като си направих колата една година неможах да се пусна на състезание все проблеми

Миналата година давах 13.3сек на 1бар на същата писта а сега карах на 1.5бар и давам 13.5сек но този път и аз бях със слаби гуми и аз имах проблем с тръгването голямо буксуване. Сега и аз имам проблем със турбината мисля че Венци ти е казал че за 4 часа на диното извадихме доста малко коне проблема се оказа шибаната китайска турбина но за дугия сезон мисля да съм със нова и хубава.
Надявамсе и ти за новия сезан да нямаш проблеми с колата си